U bent hier: Home / 2021 / Januari

Zoekresultaten voor Deep Democracy

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Nazishit Hits The Fan
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-07-2020 Laatste wijziging: 19-07-2020 09:25 — opgeslagen onder:
Iedereen wordt al meer dan 122 jaar liederlijk bedrogen door de journalistiek en media. Er is welhaast geen media outlet wat niet door en door is gecorrumpeerd. De ziekte wordt Nazisme genoemd. Het komt in verschillende vormen. Als een meerkoppig monster. Nazisme verschijnt vanzelfsprekend in de vorm van Nazisme. Iedereen is verblind door de Nazi’s zoals die Nederland, de wereld en Europa overvielen begin vorige eeuw. In uniform stijf rechts marcherend door de straten met vlag en wimpel en gedruis. Deze Nazi’s, de zogenoemde Bruinhemden, hebben zich gespiegeld aan de Zionisten die de Grote Nazi’s zijn. Meer specifiek aan Ze’ev Jabotinsky en Theodor Herzl. Twee helden van Geert Wilders.
Joden met Endlösung bedreigd
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-05-2019 Laatste wijziging: 19-05-2019 22:12 — opgeslagen onder: , ,
De Joden worden voortgaand met uitroeiing bedreigd omdat in het algemeen niet wordt erkend dat de Zionisten en hun partners in de journalistiek en media achter de Holocaust zitten. En hun volgende Holocaust voorbereiden op weg naar wereldheerschappij. Net als toen luistert niemand naar de Joden. En volgen de meeste mensen de Zionisten die de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Ook toen werden net als vandaag de grote misdrijven van de Zionisten tegen de Joden onder de pet gehouden door de journalistiek en media.
De banale kwaadaardigheid van Hannah Arendt
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-05-2020 Laatste wijziging: 03-05-2020 17:54 — opgeslagen onder: , ,
Vandaag 4 mei 2020 wordt een online workshop gegeven over het leven en werk van Hannah Arendt. Deze interactieve propaganda wordt geleverd door antropologen die bestuurders en boardrooms trainen in Deep Democracy. En in "hoe je zélf blijft nadenken in crisistijd". Hannah Arendt leefde van 1906 tot 1973. Ze schreef het bekende boek Eichmann of de Banaliteit van het Kwaad. De banaliteit van het kwaad is dat Adolf Eichmann en Hannah Arendt werkten voor dezelfde organisatie. Hannah Arendt was journalist en Zionist. In die rol nam ze voor en tijdens de oorlog actief deel aan de terreurbeweging die sinds 1897 de Holocaust voorbereidt.
Massamoordenaars in de zorg
door J.L. de Kreek gepubliceerd 22-12-2021 Laatste wijziging: 21-12-2021 22:15 — opgeslagen onder: ,
In de zorg is een relatief grote groep massamoordenaars actief. Deze groep bestaat uit specialisten en bestuurders. Zij worden door corporate antropologen getraind in Deep Democracy en verandering. Deelnemers aan deze internationaal optredende groep moordenaars zijn tevens actief bij het World Economic Forum tijdens voorbereidingen op de actuele coronacrisis. In de zorg in Nederland zijn ook kindermisbruikers actief. Ook zij worden getraind in Deep Democracy. Door dezelfde corporate antropologen. Zij misbruiken wet en regelgeving en het vertrouwen wat in hen wordt gesteld voor het begaan van massamoord en het bevorderen van niet democratische veranderingen op weg naar aristocratisch wereldmacht voor de UBO van the Great Reset.
Terroristen trainen Politie
door J.L. de Kreek gepubliceerd 22-03-2021 Laatste wijziging: 21-03-2021 20:56 — opgeslagen onder:
De Nederlandse Politie wordt geschoold, getraind en de leiding wordt gecoacht door personen die actief en leidend deelnemen aan de beweging die schuldig is aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Kennelijke nakomelingen van Sonderkommando’s. Niet alleen de Politie wordt door deze personen getraind. Ook Defensie en de Kinderbescherming en de Zorg en het RIVM. Platform polygaam besmetten deze personen de geesten bewust in verband met organisatie, leiding, cultuur en verandering. Deep Democracy is onderdeel van de psychologische oorlogsvoering van de beweging die schuldig is aan Hitler en de gaskamers.
Het strafbare Corornaterrorisme
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-11-2020 Laatste wijziging: 18-11-2020 22:09 — opgeslagen onder:
Het maken, leveren, voorhanden hebben, doorvoeren, vervoeren, verkopen, voorschrijven van vaccinaties tegen Sars-cov-2 of althans tegen Covid-klachten imponeert als een strafbaar feit omdat Marion Koopmans van het OMT in haar publicaties stelt en beweert dat de werkwijze voor detectie van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA want er is geen fysieke bron beschikbaar. Er bestaat geen objectief bewijs van het bestaan van Sars-cov-2. Alles wijst erop dat het een virus is in een computermodel wat wordt misbruikt voor manipulatie van de wereldgemeenschap towards de great reset en meer. Bovendien wordt iedereen afgehouden van de goedkope veilige geneesmiddelen die beter resultaat leveren dan vaccins: https://zelfzorgcovid19.nl.
Psychiaters zonder schaamte
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-01-2020 Laatste wijziging: 19-01-2020 22:12 — opgeslagen onder:
De psychiaters Bram Bakker en Esther van Fenema hebben geen enkele schaamte. Deze initiators van het Depressiegala verlenen bewust of niet ondersteuning aan de georganiseerde misdaad in de zorg. Niet alleen zij maken zich hieraan schuldig. Ook personen waarmee zij samenwerken zeggen “ja” tegen de georganiseerde misdaad in de zorg. De jeugdhulp in Nederland is een criminele organisatie wat zich van de misstanden bewust opzettelijk schuldig maakt een gedwongen verdwijning van minderjarigen en mensenhandel.
Ambtenaren bedriegen bewindslieden
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-04-2021 Laatste wijziging: 02-04-2021 22:41 — opgeslagen onder:
Best een grote groep ambtenaren bedriegt bewindslieden en leden van het parlement moedwillig met terroristisch en/of anderszins crimineel oogmerk. Deze ambtenaren dragen geen uniform. Ze zijn niet van de Politie, Defensie of de Magistratuur. De deelnemers aan de georganiseerde ambtelijke misdaad dragen civiele kleding en vervullen rollen rond politiek ambtsdragers en zijn adviseurs en beslissers op niet politiek ambtelijk niveau. Deze ambtenaren doen niet aan waarheidsvinding en bewerkstelligen dat bewindslieden en parlementariërs inhoudelijk worden gedesinformeerd.
Zionisten ondermijnen staatsveiligheid
door J.L. de Kreek gepubliceerd 23-09-2021 Laatste wijziging: 22-09-2021 23:13 — opgeslagen onder: , ,
De Zionisten zijn uitvoerders van de agenda voor oppermacht die tussen 1895 en 1900 is vastgesteld door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Deze agenda voor wereldheerschappij is verbeterd en versterkt door publicist Ze’ev Jabotinsky. De Zionisten zijn geen Joden. De Zionisten zijn een beweging van antisemieten. De ideeën voor de Endlösung en de Holocaust zijn ontsproten uit het brein van journalist Theodor Herzl. Dit is bekend omdat hij dat nadrukkelijk verklaart in zijn dagboeken die openbaar zijn. Bovendien heeft hij in zijn dagboeken de handelingen genoteerd die door hem en het wereldhuis van de familie Rothschild en anderen zijn getroffen ter voorbereiding op de uitroeiing van 102.000 Nederlandse Joden in de Tweede Wereldoorlog.
Getrol van Viruswaanzin
door J.L. de Kreek gepubliceerd 08-07-2020 Laatste wijziging: 08-07-2020 12:02 — opgeslagen onder:
Willem Engel, de leider van Viruswaanzin, heeft enorme apenballen die hij gezogen wil hebben. Om van de Coronamaatregelen af te komen hebben we HCQ in de eerstelijnszorg nodig. Al het andere doet niet ter zake en leidt af van de kern. De pandemie van het virus moet snel, goedkoop en veilig worden bestreden. Bij gebreke waarvan de Coronamaatregelen voor eeuwig zijn. Het RIVM is een grote criminele bende van perverse moordenaars die getraind in Deep Democracy genocide plegen. Deep Democracy is een proces psychologische brainwash van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001