U bent hier: Home / Critici Coronabeleid helpen terroristen

Critici Coronabeleid helpen terroristen

by J.L. de Kreek — last modified 20-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Al die critici van het Coronabeleid aangevoerd door Viruswaarheid zijn zelf crimineel bezig. Ze zijn gewoon niet bij machte te kwalificeren waarom het gaat. Ze gaan volledig voorbij aan de kern en halen van alles erbij wat niet relevant is. Het betoog van mr. Jeroen Pols bij het Gerechtshof in verband met de avondklok is om de aanstaande revolutie van Viruswaarheid te legitimeren. Viruswaarheid heeft het ook over “het regime” en vergeet de hele tijd dat juist het Kabinet en Parlement niks kunnen doen aan het feit dat ze verkeerde beslissingen nemen omdat ze worden bedrogen door Jaap van D. cum suis. De feiten die objectief bewijzen dat het virus Sars-cov-2 synthetisch van aard is staan gewoon op de site van Eurosurveillance.

De feiten die bewijzen dat voor bestrijding van de pandemie van dit synthetische virus handhaving van het Zelenko-protocol de geïndiceerde werkwijze is blijken uit het succes van het Zelenko-protocol en de kwantitatieve en kwalitatieve bewijzen op de site van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. Al die geiten die bereidwillig de georganiseerde oppositie van de aanstormende NWO helpen vergeten steeds dat Viruswaarheid met de rechtszaken juist aan de basis staat van het feit dat de oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus wordt en kan worden genegeerd door de perskaartjournalistiek en Mainstream media.

Of het nu the Great Reset of the Great Resit is: iedereen die strijdt of pleit voor maatschappelijke verandering is verdacht in de Eeuw van de Dictators. De Coronafeiten moeten worden gekwalificeerd als terrorisme en internationale misdrijven of massamoord. De Coronamaatregelen zijn een overval op het bestuur en het kapitaal van de mensen waaronder tevens begrepen arbeid. De overvallers willen de mensheid terug plaatsen in de tijd van voor de Franse Revolutie met ouderwets slavernij en geen mensenrechten en geen democratie. Dat de mensenrechten en de democratie inmiddels zijn verdampt loopt mr. Jeroen Pols steeds te demonstreren in de Paleizen van Justitie alleen hij doet niet de zetten die daarbij passen.

Ook laat mr. Jeroen Pols na de raadsheer voorzitter van het Gerechtshof te wraken op vanzelfsprekende gronden zoals dat ze heeft gewerkt met Jaap van Dissel die ze beroepshalve en mogelijk persoonlijk kent. Mr. Jeroen Pols imponeert als een profiteur. Hij hitst op tegen het bestuur en de rechtspraak en levert een show voor de bühne. Om bij te dragen aan bestrijding van de Coronamaatregelen moet hij juist even niet civiel procederen in kort geding of anderszins hulp leveren aan het dichttimmeren van technische fouten in de Coronaregelingen. Dat is namelijk het enige wat mr. Jeroen Pols bereikt. Keer op keer in zijn rechtszaken voor Viruswaarheid draagt hij juist bij aan de legitimatie van de maatregelen en levert hij munitie voor het verbeteren en versterken daarvan. De Coronamaatregelen zijn een terroristisch misdrijf van adviseurs van het Kabinet en Parlement dus mr. Jeroen Pols & Co. zijn wettelijk verplicht aangifte te doen bij gebreken waarvan ze deelnemen.

Share |

Permalinks