U bent hier: Home / Hitler volgde voorbeeld Israël

Hitler volgde voorbeeld Israël

by J.L. de Kreek — last modified 28-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Laten we allemaal doen wat minister Sigrid Kaag van D66 wil. Israël als voorbeeld nemen. Israël werkte al in 1923 samen met Adolf Hitler in de tijd van de Bierkellerputsch. Adolf Eichmann zag de oprichter van Israël als zijn grote voorbeeld. De beruchte Bruinhemden spiegelde zich aan de paramilitaire milities van Israël. Israël is opgericht te Basel 1897 door een bekende atheïstisch journalist met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor het syndicaat van industriëlen wat belang heeft bij de actuele Coronacrisis.

Dat meeste mensen er niet mee bekend zijn dat Israël al in 1923 samenwerkte met Hitler om de door Israël gewilde Holocaust te bewerkstelligen komt omdat de journalistiek en media sinds de oprichting van Israël bevooroordeeld zijn naar deze statelijk acterende beweging zonder enige Joodse legitimiteit of legitimatie in het Verbond met Gd. Israël is de gestolen naam van de Joden. Het exclusieve merk van het gehele Joodse volk. Niet van een Staat. Ter onderscheid van alles en iedereen. Israël wordt bestuurd door de zoon van de rechterhand van een grote held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann.

De paramilitaire organisatie van de baas van de vader van Netanyahu heeft in 1933 de locatie bepaald van het concentratiekamp Auschwitz waar de Joden zijn vergast en verbrand in de crematoria van de onderneming van de patroon van de oprichter van Israël die bovendien de andere grote held is van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Netanyahu stelt en beweert dat in Auschwitz Ezechiël 37 is vervuld. De volgende Holocaust staat voorspeld in Ezechiël 38 -39. Die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Wanneer iedereen doet wat Sigrid Kaag van D66 graag wil namelijk dat iedereen Israël volgt in de uitvoering en acceptatie van Covidterrorisme of Sarscov2-terreur.

Share |

Permalinks