U bent hier: Home / 2021 / Februari

Zoekresultaten voor Hydroxychloroquine

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

44 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
WHO bewerkstelligt Coronacrisis
door J.L. de Kreek gepubliceerd 22-04-2020 Laatste wijziging: 21-04-2020 22:07 — opgeslagen onder:
De Coronacrisis is bewerkstelligd door de World Health Organisation en de financiers daarvan die tevens het RIVM financieren. Dat is Bill Gates en zijn foundation. De WHO is al jaren welhaast laaiend enthousiast over een laboratorium in Wuhan terwijl daarvoor geen redelijke grond is. Dit laboratorium experimenteert met virussen. Volgens experts komt het Coronavirus uit dit laboratorium. Het kan best zo zijn dat het virus van een vleermuis is overgesprongen naar mensen. In dit laboratorium. Het WHO adviseert ook verkeerd in verband met Hiv en Aids
Wel mondkapjes geen medicijnen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-04-2020 Laatste wijziging: 20-04-2020 11:48 — opgeslagen onder:
Terwijl de Coronacrisis Nederland een maand in lockdown heeft neemt Martin van Rijn, minister voor Medische Zorg en Sport in het kabinet-Rutte III, op Schiphol persoonlijk de eerste lading 800.000 mondkapjes in ontvangst. Tegelijk mag het medicijn wat gegarandeerd werkt tegen Corona niet worden verstrekt van het ministerie van Martin van Rijn. Diverse artsen en experts hebben aangetoond dat Chloroquine en Hydroxychloroquine binnen vier dagen een Corona-infectie de baas zijn. Artsen die deze medicijnen toepassen riskeren een boete. Dit betekent dat de Coronamaatregelen en niet het virus verantwoordelijk zijn voor de crisis.
2000+ doden door Coronamaatregelen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-04-2020 Laatste wijziging: 17-04-2020 09:07 — opgeslagen onder:
Verontrustend het gemak waarmee de journalistiek en media de massamoord van het bestuur op burgers middels Coronamaatregelen accepteert. Sinds begin van de crisis zijn ruim 2000 Coronadoden geteld. Mogelijk allemaal toe te schrijven aan de maatregelen. Omdat effectieve behandeling van Corona in de eerste lijn doelbewust onmogelijk wordt gemaakt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd van het ministerie wat het Coronacriciscentrum huisvest onder leiding van SG Erik G. Erik G. wordt ook anderszins gezien als leider van georganiseerde ambtelijke misdaad.
Coronamaatregelen verdienmodel georganiseerde misdaad
door J.L. de Kreek gepubliceerd 14-04-2020 Laatste wijziging: 13-04-2020 14:59 — opgeslagen onder:
De Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door personen die stellen en beweren dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt terwijl er nooit bewijs heeft bestaan van oorzakelijk verband tussen AIDS en HIV. Het wetenschappelijke tijdschrift Science bewijst objectief dat al in 1984 algemeen bekend was onder wetenschappers dat HIV niet de oorzaak zijn kan van AIDS. Huisartsen in Nederland die de juiste behandeling hebben tegen CORONA waardoor zelfs 80plusers binnen vier dagen van de klachten af zijn worden bedreigd met boetes door de georganiseerde misdaad van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.