U bent hier: Home / 2021 / Februari

Zoekresultaten voor deep democracy

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Gewoon volgende Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-03-2019 Laatste wijziging: 14-03-2019 22:06 — opgeslagen onder: , ,
Het is gewoon de volgende Holocaust die actief wordt voorbereid door de Zionisten en hun partners in de journalistiek en Mainstream media. Wanneer de journalisten op de feiten worden gewezen lachen ze de boodschapper in het gezicht uit. Dat is al jaren aan de gang. Met geen enkele journalist is een inhoudelijk gesprek te voeren over de feiten. Dat ook de onafhankelijke rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen om de volgende Holocaust straffeloos te laten plaatsvinden is ook zo’n feit wat doelbewust onder de pet wordt gehouden door de journalistiek en hun media. Zoals bijvoorbeeld Arnold Karskens.
Grote problemen voor Joden
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-03-2019 Laatste wijziging: 28-02-2019 19:39 — opgeslagen onder: ,
Joden worden sinds 121 jaar actief in grote problemen gebracht door journalisten en hun media. Te Basel 29-31 augustus 1897 hebben journalisten, schrijvers, opiniemakers en hun media de beweging van Herzl opgericht. Deze beweging is een vereniging met het oorlogsdoel de Joden uit te roeien of gedwongen te bekeren tot het Zionisme. De beweging is gerelateerd aan het katholicisme. En beoogt het wereldbestuur te herstellen in de staat van voor de Franse Revolutie. Dus met slavernij en absolute heersers. Zonder democratie en mensenrechten. Hedendaagse leiders van deze beweging propageren Deep Democracy als alternatief voor besluitvorming en geschillen beslechting.
Deep Democracy maakt slachtoffers
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-02-2019 Laatste wijziging: 14-02-2019 20:51 — opgeslagen onder:
Actueel internationaal terrorisme en georganiseerde misdaad wordt begeleid door ethnocentrische antropologen die Deep Democracy onderwijzen als methode voor besluitvorming en geschillenbeslechting, en andere experts. Psychologen, psychiaters, gedragswetenschappers, psychoanalytici en journalisten zijn partners van de elite die het internationaal terrorisme en georganiseerde misdaad vormen. Zij ondersteunen de misdaden met misleidende opinie in reguliere en sociale media. Ook krijgen zij aandacht voor hun valse feiten en valse theorieën met seminars, trainingen, workshops, publicaties en colleges over Nieuw Leiderschap en verandering.
Verlies Wim Dankbaar onnodig
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-02-2019 Laatste wijziging: 12-02-2019 21:11 — opgeslagen onder:
Het grote verlies van publicist Wim Dankbaar in verband met zijn publicaties met betrekking tot de moord op Marianne Vaatstra was niet nodig. Er kan van alles gezegd worden over de methodes van Wim Dankbaar. Hij moet er nu drie maanden voor brommen en is zijn vermogen en huis en vrouw kwijt. Van de selfmade man die hij was tot steuntrekker vandaag. De basis voor dit verlies is de georganiseerde misdaad wat in ogen van Dankbaar betrokken is bij het verdoezelen van de ware toedracht van de verkrachting en moord op Marianne Vaatstra. Deze misdaad als die waar is maakt deel uit van een complex aan misdrijven met grote impact die worden bewerkstelligd door ambtenaren en hun ketenpartners in de private sector.
Israël sloopt Groot Brittannië
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-01-2019 Laatste wijziging: 18-01-2019 21:37 — opgeslagen onder:
Meeste Britten weten niet dat de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog op Londen zijn bewerkstelligd door Israël. De hele Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn het werk van Israël. Israël is opgericht te Basel 1897. Door partners van de beroemde psychoanalyticus Carl Jung. Met het oorlogsdoel de Endlösung, de Holocaust en de actuele chaos in Groot Brittannië te bewerkstelligen. Om het koninkrijk te onderwerpen aan het aristocratische gezag van de familie industriëlen die al sinds 1895 samenwerkt met journalisten en hun media om het wereldbestuur omver te werpen. En wereldmacht te grijpen.
Zionisten bewerkstelligen chaos
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-01-2019 Laatste wijziging: 17-01-2019 20:07 — opgeslagen onder: ,
Net als bij en tijdens de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog bewerkstelligen Zionisten actief chaos in Nederland, de wereld en Europa. Populisten als Boris Johnson en Geert Wilders zijn Zionistisch geïnspireerd. Zo ook sites als GeenStijl. En mediabedrijven als de Telegraaf Media Groep. Omdat de journalistiek partner is van de Zionisten, de oprichter was prominent journalist, publiceren perskaartjournalisten als Chris Klomp niet de feiten en omstandigheden die bewijzen dat de Zionisten en hun partners zitten achter de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging en de actuele chaos in de wereld.
Staatsgreep op wereldmacht
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-01-2019 Laatste wijziging: 05-01-2019 17:36 — opgeslagen onder:
De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn niet bewerkstelligd door boze tot het bot gefrustreerde islamieten. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de voortbouwende staatsgreep op de wereldmacht van de terroristische organisatie die ook verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Mogelijk is ook de aanslag op de MH17 door deze terroristische organisatie begaan. Betrokkenen bij deze terroristische organisatie bedreigen de rechtspraak met terrorisme om hen straffeloos te laten.
Terroristen overvallen Nederland
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-01-2019 Laatste wijziging: 03-01-2019 21:04 — opgeslagen onder:
Nederland wordt overvallen door terroristen. De aanstaande dictators van de vrije wereld. De Nederlandse rechtspraak wordt al zeven jaar bedreigd met excessief geweld om de feiten van deze terroristen te ontkennen of negeren of handen van zaken af te trekken. Hierdoor zijn zware aanslagen op de veiligheid van de Nederlandse krijgsmacht en de misdaden van de kinderbescherming niet vervolgd. Deze terroristische bedreigingen gaan vergezeld van terrorisme gerelateerd bedrog over de geschiedenis van met name de Holocaust. Dus de Jodenvervolging.
Overeenkomst Holocaust en Marianne Vaatstra
door J.L. de Kreek gepubliceerd 02-01-2019 Laatste wijziging: 02-01-2019 11:53 — opgeslagen onder:
De overeenkomst tussen de Holocaust en Marianne Vaatstra is dat personen die betrokken zijn bij de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de vorige en volgende Holocaust, na de rituele moord op Marianne Vaatstra extern zijn ingehuurd als experts met betrekking tot cultuur, rituelen, tradities en management om de directie en medewerkers van het asielzoekerscentrum in Kollum bij te staan. Omdat ze het opnamen voor de moordenaar. Deze personen onderwijzen ook Deep Democracy. Deep Democracy is de brainwash van psychoanalytici van deze terroristische organisatie zodat de massa de regime change die deze organisatie ambieert makkelijker accepteert.
Merry Christmas uit de Hel
door J.L. de Kreek gepubliceerd 25-12-2018 Laatste wijziging: 24-12-2018 20:41 — opgeslagen onder:
Duizenden, tienduizenden minderjarigen leven dagelijks in de hel die Jeugdzorg heet. Ook verward met Kinderbescherming. De jonge kwetsbare slachtoffers worden onder dwang geplaatst in een omgeving waarin de kans op mishandeling of misbruik gemiddeld hoger ligt dan gewoon thuis. Veel experts profiteren van de kinderbescherming. Omdat ze de bestuurders faciliteren. Of omdat ze zich welhaast straffeloos kunnen vergrijpen aan het jonge fruit.