U bent hier: Home / Lobby voor strafvervolging RIVM & OMT

Lobby voor strafvervolging RIVM & OMT

by J.L. de Kreek — last modified 26-03-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het is allang geconstateerd dat er geen bewijs bestaat van Sars-cov-2 of dat het een synthetisch virus is. Ook is het feit geconstateerd dat de samenleving leefomstandigheden wordt opgelegd zoals de onthouding van toegang tot geneesmiddelen die de uitbraak van Covid19 snel, veilig, goed en goedkoop bestrijden, waardoor gevaar bestaat voor de volksgezondheid. Jaap van D. cum suis kunnen nog altijd gewoon toegeven dat zij zich vergissen. Iedereen maakt fouten. Volhouden zoals Jaap Van D. cum suis doen is gewoon niet handig. De Coconmaatregelen worden ervaren als een vorm van terrorisme en internationale misdrijven. Dien overeenkomstig moet worden gehandeld.

Dit betekent dat het moment kan aanbreken dat Jaap van D. cum suis in de boeien worden geslagen voor het terrorisme gerelateerd bedreigen van het Kabinet en Parlement. Op aangiftecovid19.nl staat voor iedereen de feiten objectief bewezen en gerelateerd aan de virologie en het strafrecht. In verband met het werk van Jaap van D. cum suis geldt een aangifteplicht voor een ieder. Voor de een meer dan de ander. Vooral ambtenaren die niet met de strafvervolging van het Coronaterrorisme zijn belast zijn verplicht onverwijld aangifte te doen van de artikel 162 Sv feiten die door Jaap van D. cum suis worden gepleegd.

De Coronamaatregelen worden ook ervaren als een vorm van biologische oorlogsvoering. Er is sprake van een overval op Nederland, de wereld en Europa door zij die ‘the Great Reset’ van Klaus S. een warm hart toedragen of helpen bij de uitvoering of planning e.d. Het antwoord op het terrorisme van ‘the Corporate Tribe’ is aangifte doen. Dat is de burgerplicht van elke Nederlander die ermee bekend is dat er sprake is van terrorisme. Alle Wappies en Complotdenkers zijn ermee bekend dat er sprake is van terrorisme want dat is wat zij zelf de hele tijd stellen en beweren. Het zal de opheffing van de Coronamaatregelen bevorderen wanneer iedereen op eigen initiatief schriftelijk vanuit huis de maatregelen handhavend bij het Openbaar Ministerie aangifte doet.

Share |

Permalinks