U bent hier: Home / 2021 / April

Zoekresultaten voor Deep Democracy

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
De antisemiet van tegenwoordig
door J.L. de Kreek gepubliceerd 24-05-2020 Laatste wijziging: 23-05-2020 15:59 — opgeslagen onder:
De antisemiet van tegenwoordig is eloquent, pleit voor een elegant debat, woont in een mooi huis, schrijft voor Telegraaf, doet aan Deep Democracy, noemt HaCarmel aan de Amstelveenseweg te Amsterdam een “Joods restaurant” en de wekelijkse demonstratie voor Palestijnen op de Dam antisemitisch. De antisemiet van tegenwoordig kijkt weg van de Zionistische grondslag van de Holocaust en participeert. In de eeuwen oude Joodse cultuur bestaat geen Joodse Staat. En wonen en werken Joden welhaast eeuwig assimilerend en emanciperend in de Diaspora. Meeste mensen die zich voordoen als Joden zijn dit niet. Joden zijn te herkennen aan het feit dat zij onvoorwaardelijk de Drie Eden handhaven.
De antropologen van Hitler
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-02-2021 Laatste wijziging: 03-02-2021 17:04 — opgeslagen onder:
In Nederland zijn antropologen actief die bestuurders en boardrooms trainen in Deep Democracy. Adolf Hitler is in de gevangenis in verband met zijn staatsgreep geïnspireerd geraakt door antropologen. Ook Joshep Mengele die als arts de meest zieke experimenten heeft uitgevoerd op Joodse gevangenen was antropoloog. De samenhang met Deep Democracy is dat zowel de antropologie van Hitler als Deep Democracy afkomstig is van de beweging die de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de aanslagen in de VS, aanslagen in Afghanistan, mogelijk de aanslag op de MH en de Coronacrisis heeft bewerkstelligd.
De banale kwaadaardigheid van Hannah Arendt
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-05-2020 Laatste wijziging: 03-05-2020 17:54 — opgeslagen onder: , ,
Vandaag 4 mei 2020 wordt een online workshop gegeven over het leven en werk van Hannah Arendt. Deze interactieve propaganda wordt geleverd door antropologen die bestuurders en boardrooms trainen in Deep Democracy. En in "hoe je zélf blijft nadenken in crisistijd". Hannah Arendt leefde van 1906 tot 1973. Ze schreef het bekende boek Eichmann of de Banaliteit van het Kwaad. De banaliteit van het kwaad is dat Adolf Eichmann en Hannah Arendt werkten voor dezelfde organisatie. Hannah Arendt was journalist en Zionist. In die rol nam ze voor en tijdens de oorlog actief deel aan de terreurbeweging die sinds 1897 de Holocaust voorbereidt.
De Bijbel en Corona
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-04-2020 Laatste wijziging: 12-04-2020 18:17 — opgeslagen onder:
In het algemeen wordt door journalisten schamper gedaan over Gd en de Bijbel. Mensen in de media zien zichzelf als verlicht. En geloven in Darwin. De evolutie van amoebe naar de Neanderthaler vond plaats tijdens de vijfde dag van de schepping. De Bijbel van voor tot achter is de bron om de Coronamaatregelen in het juiste perspectief te plaatsen. Het bijzondere aan de Bijbel is dat daarin voorspellingen staan die keer op keer uitkomen. Daarop is geen uitzondering. Zo staan in Ezechiël de Endlösung, de Holocaust en de Exodus voorspeld zoals die zijn vervuld in Auschwitz
De dictatuur slopen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 30-06-2020 Laatste wijziging: 29-06-2020 17:50 — opgeslagen onder: ,
Virus Waanzin en Maurice de Hond en ook anderen begrijpen niet zo goed hoe de actuele dictatuur alle middelen rechtens kan worden gesloopt. Dit komt omdat meeste mensen wel de gevolgen ervaren en geen zicht hebben op de personen die verantwoordelijk zijn voor het actueel terrorisme. Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door een terreurbeweging die in augustus 123 jaar bestaat. Dit is de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Iedereen wordt in het onderwijs voorgehouden dat Adolf Hitler en Adolf Eichmann de grote mannen waren terwijl nog grotere personen hen steunde en hun vrienden en bondgenoten waren.
De misdrijven van De Volkskrant
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-07-2020 Laatste wijziging: 08-07-2020 22:20 — opgeslagen onder:
Het is geen enkele journalist of media outlet ontgaan dat een bepaalde partij in de strafzaken tegen Geert Wilders de Blonde Geit in verband heeft gebracht met een aanslag in Afghanistan en de Jodenvervolging. Saskia Belleman van de Telegraaf en andere journalisten waren aanwezig toen in het openbaar de open bronnen zijn genoemd waaruit een en ander objectief blijkt. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van Hitler en de gaskamers. Hun terreurbeweging is na de oorlog gewoon blijven bestaan en slaat vandaag de volgende slag samenwerkend met de Bill and Melinda Gates Foundation.
De oorlog van Chris Klomp
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-10-2020 Laatste wijziging: 14-10-2020 22:26 — opgeslagen onder:
Het is om droevig van te worden zoals journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad zich gedraagt op Twitter. Twintig jaar ervaring in de journalistiek en nog altijd ziet en begrijpt hij niet dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Dan zijn hooghartige houding in verband met het jeugdrecht en zijn mening over pedofilie. De man is ziek. Chris Klomp. Dat persoon spoort niet. Zoveel borden voor zijn hoofd. Daar is niks tegen te beginnen. Iedereen met een andere mening dan die van Chris Klomp wordt door hem de maat genomen. Niks is goed van anderen.
De slachtoffers van Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-06-2020 Laatste wijziging: 19-06-2020 22:31 — opgeslagen onder: ,
In rap tempo worden bestuurders en boardrooms door veranderaars getraind in Deep Democracy. Deep Democracy wordt gepresenteerd als een model voor besluitvorming zonder slachtoffers. Niet alleen de term Deep Democracy is misleidend. Ook de negatieve gevolgen van Deep Democracy voor grote groepen mensen wordt gebagatelliseerd. Deep Democracy is ontwikkeld door Amerikanen die het niet eens zijn met democratie omdat er nog altijd zoiets als racisme bestaat. Deep Democracy is proces psychologie. Het is uitgevonden door Arnold Mindell en kan worden gezien als een vorm van mind control. Arnold Mindell is natuurkundige. Hij heeft zijn studie psychoanalytica gevolgd in het instituut van Carl Jung.
De vrienden van Rothschild
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-12-2019 Laatste wijziging: 11-12-2019 11:57 — opgeslagen onder:
Volgens goed ingewijde bronnen bij the Sun hebben de vrienden van Rothschild staan roddelen over Donald Trump. Trudeau, Johnson, Marcon en Rutte vertellen elkaar sprookjes over the Donald tijdens de Navo-top in Londen. Donald Trump komt tenminste zijn verkiezingsbeloftes na. Behalve dan zijn belofte de aanslagen in de VS 11 september 2001 opnieuw te onderzoeken. De wereldleiders dienen Donald Trump daaraan te herinneren als de Verenigde Staten van Amerika echt de bondgenoten zijn die onze leiders zeggen dat ze zijn. Dan moet Donald Trump van alle support worden voorzien om onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen 11 september 2001 te bewerkstelligen.
Deep Democracy als misdaad
door J.L. de Kreek gepubliceerd 22-09-2018 Laatste wijziging: 20-09-2018 14:20 — opgeslagen onder: , ,
Albert Einstein, Carl Jung en Sigmund Freud waren allemaal Naziwetenschappers die elkaar sterk beïnvloede. Carl Jung heeft een fundamentele psychotherapeutisch bijdrage geleverd aan de beeldvorming rond het Zionisme en de Joodse archetypes. Zijn Zionistische leerling Erich Neumann is de feitelijke kroonopvolger van Jung. Het maatschappij ontwrichtend werk van Jung is later voortgezet door Arnold Mindell en Amy Kaplan. Zij hebben de droom van het corporate lichaam wat het meest profiteerde van WOII en de Holocaust omgezet in Process Work en Worldwork om de pleit voor ‘change’ te bevorderen.