U bent hier: Home / 2021 / April

Zoekresultaten voor Deep Democracy

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Oorlog in Jodenland
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-12-2018 Laatste wijziging: 16-12-2018 19:58 — opgeslagen onder: ,
De Nazi’s hebben bezit genomen van Jodenland. En roeien de Semieten uit. Meeste mensen denken dat Joden ook Zionisten zijn. Dit is verkeerd gedacht. Joden zijn Joden. Zionisten zijn Nazi’s. Het geschiedenisonderwijs in Europa is door en door corrupt. Ten gevolge van terrorisme gerelateerd bedrog van Zionisten, journalisten, historici en andere deskundigen. De Jodenvervolging van 1940-1945 is bepaald door de beweging van Herzl. Bij en tijdens het eerste Zionistische Congres te Basel 1897. Sokolov en Kaplan -literaire hoofdpersonen van schrijver Leon de Winter- zijn in 1934 de voortrekkers van de Endlösung.
Openbaar Ministerie moet optreden
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-01-2022 Laatste wijziging: 18-01-2022 22:17 — opgeslagen onder:
Ruim tien jaar reeds wordt gewerkt aan het geven van zicht aan het Openbaar Ministerie op de feiten die bewijzen dat in Nederland een beweging actief is die statelijk acterend strijdt met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en het gehele Joodse volk uit te roeien. De Politie, de Kinderbescherming, de zorg en bestuurders en boardrooms worden getraind in de werkwijze van deze beweging die eufemistisch Deep Democracy wordt genoemd. Deze beweging bedriegt de Rechtspraak met terroristisch oogmerk om de beweging straffeloos de misdrijven te laten plegen. Sinds juni 2012 dreigt het openlijk met terrorisme. De Telegraaf neemt vanaf 1922 deel. Deze beweging is opgericht door journalisten die tevens de grondleggers zijn van de leugenpers.
Overeenkomst Holocaust en Marianne Vaatstra
door J.L. de Kreek gepubliceerd 02-01-2019 Laatste wijziging: 02-01-2019 11:53 — opgeslagen onder:
De overeenkomst tussen de Holocaust en Marianne Vaatstra is dat personen die betrokken zijn bij de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de vorige en volgende Holocaust, na de rituele moord op Marianne Vaatstra extern zijn ingehuurd als experts met betrekking tot cultuur, rituelen, tradities en management om de directie en medewerkers van het asielzoekerscentrum in Kollum bij te staan. Omdat ze het opnamen voor de moordenaar. Deze personen onderwijzen ook Deep Democracy. Deep Democracy is de brainwash van psychoanalytici van deze terroristische organisatie zodat de massa de regime change die deze organisatie ambieert makkelijker accepteert.
Psychiaters zonder schaamte
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-01-2020 Laatste wijziging: 19-01-2020 22:12 — opgeslagen onder:
De psychiaters Bram Bakker en Esther van Fenema hebben geen enkele schaamte. Deze initiators van het Depressiegala verlenen bewust of niet ondersteuning aan de georganiseerde misdaad in de zorg. Niet alleen zij maken zich hieraan schuldig. Ook personen waarmee zij samenwerken zeggen “ja” tegen de georganiseerde misdaad in de zorg. De jeugdhulp in Nederland is een criminele organisatie wat zich van de misstanden bewust opzettelijk schuldig maakt een gedwongen verdwijning van minderjarigen en mensenhandel.
Roland Pierik is jokkebrok
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-09-2021 Laatste wijziging: 03-09-2021 19:35 — opgeslagen onder:
Beroepshalve en persoonlijk spreekt rechtsfilosoof Roland Pierik niet de waarheid in verband met Corona. Het is niet de waarheid dat er geen geneesmiddelen bestaan die beschermen tegen Covid19 en mensen daarvan genezen. Dat dit wordt ontkend door Inspectie Gezondheid en Jeugd zegt niks over de feitelijke juistheid van de mening van IGJ. Wetenschappelijk deugt er helemaal niks van de standpunten en beweringen van rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad. Het is *eerlijk is eerlijk* eigenlijk een beetje griezelig dat hij zo veel ruimte krijgt voor zijn meningsuiting. Rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad heeft geen gelijk. Het RIVM en het OMT en ziekenhuisbaas Ernst Kuipers hebben ook geen gelijk.
Rothschild begunstigde Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-10-2019 Laatste wijziging: 08-10-2019 15:53 — opgeslagen onder: , ,
De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bedoeld om het ‘Rotschildsches Syndikat artistokratisch zu machen’. Dat de Zionisten al in 1987 schreven dat de Joden ‘in Nacht un Nebel, ohne Schuh’ und Strümpfe’ naar hen toe zouden komen blijkt uit de dagboeken van de held van Geert Wilders. Deze journalist die de oprichter is van Die Welt en vereniging Erez Israël heeft in 1895 aan het wereldhuis van de familie Rothschild geschreven dat de ‘Endlösung der Judenfrage’ zal eindigen met een “groẞer Vershonungsausklang". Dat is een Holocaust. Indien de familie mee zou doen beloofde Herzl de familie Rothschild andermaal te verrijken.
Slachtoffers MH17 geholocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-10-2018 Laatste wijziging: 30-09-2018 19:52 — opgeslagen onder:
De vraag dient gesteld te worden of de MH17 is geholocaust zoals ook de slachtoffers van de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de Joden in 1940-1945 ritueel zijn geofferd voor oppermacht van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. De Nederlandse Rechtspraak, dat is zittende en staande magistratuur, dus ook het OM, wordt extreem zwaar terrorisme gerelateerd bedreigd om feiten onder de pet te houden die wijzen naar een Mogendheid wat sinds 1897 verantwoordelijk is voor internationaal terrorisme inclusief WOII en de Holocaust.
Staatsgreep op wereldmacht
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-01-2019 Laatste wijziging: 05-01-2019 17:36 — opgeslagen onder:
De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn niet bewerkstelligd door boze tot het bot gefrustreerde islamieten. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de voortbouwende staatsgreep op de wereldmacht van de terroristische organisatie die ook verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Mogelijk is ook de aanslag op de MH17 door deze terroristische organisatie begaan. Betrokkenen bij deze terroristische organisatie bedreigen de rechtspraak met terrorisme om hen straffeloos te laten.
Staatsgreep RIVM & OMT
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-01-2021 Laatste wijziging: 18-01-2021 17:34 — opgeslagen onder: ,
Het RIVM en OMT maken zich schuldig aan een ordinaire staatsgreep. Betrokkenen werken zich naar de top van de apenrots beroepend op hun expertise en een virus waarvan zij weten en kunnen weten dat het bestreden dient te worden middels handhaving van het Zelenko-protocol. De staatsgreep van het RIVM en OMT imponeert antisemitisch omdat dr. Zelenko orthodox Joods is. Het RIVM en OMT worden bij en tijdens hun staatsgreep geholpen door antropologen die trainingen Deep Democracy geven, en door journalisten, media en andere zogenaamde deskundigen. De statelijk acterende beweging waarvoor het RIVM en OMT werken is opgericht te Basel 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist.
Strafvervolging RIVM, WHO en Bill Gates
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-07-2020 Laatste wijziging: 12-07-2020 21:52 — opgeslagen onder:
Om van de Coronamaatregelen verlost te worden, en ook andere kwesties op te lossen zoals de jeugdzorg en kinderbescherming, is het nodig het Openbaar Ministerie aan te zetten tot strafvervolging. Daarvoor is het noodzakelijk de rechtspraak te respecteren alsof het Gd zelf is. Organisaties als Stichting Viruswaarheid die als doel hebben de democratische rechtsstaat te beschermen hebben geen bananen nodig aan de poorten van de Paleizen van Justitie. Alles wat Viruswaanzin doet staat haaks op het doel van Stichting Viruswaarheid wat in rechte wordt vertegenwoordigd door mr. Jeroen Pols, Willen Engel en een advocaat die een klacht aan zijn broek kan krijgen.