U bent hier: Home / Next Holocaust in Israël

Next Holocaust in Israël

by J.L. de Kreek — last modified 05-05-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Met de Coronamaatregelen viert de beweging die achter de Holocaust zit, het succes van het werk. En dat het iedereen na de oorlog 75 jaar de grootste loer ooit heeft gedraaid. Deze beweging is opgericht te Basel augustus 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist. Journalisten zijn de bestuurder, leiders en hulppersonen van de statelijk acterende beweging die het oorlogsdoel bezit oppermacht te vestigen voor het syndicaat van industriëlen waarmee Bill Gates samenwerkt in verband met bestrijding van de pandemie van het virus Sars-cov-2. De Coronamaatregelen zijn voorbereidingshandelingen op de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël ter verkrijging van oppermacht voor de beweging van de held van Adolf Eichmann.

De jaarlijkse belofte bij en tijdens dodenherdenking dat er nooit meer een Holocaust zal plaatsvinden is loos, leeg en een liederlijke list. De authentieke documenten die objectief bewijzen dat de beweging van journalisten die de Holocaust van 1940-1945 heeft bewerkstelligd nog een Holocaust geagendeerd heeft staan zijn te vinden op de website www.holocaustles.nl. Omdat de beweging die zich schuldig maakt aan de actuele voorbereidingen op de volgende Holocaust niet wil dat het bovenstaande wordt erkend bedreigt en bedriegt het onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd. Vooral journalisten nemen deel aan deze bedreigingen en bedrog. Het gehele Joodse volk wordt al meer dan 123 jaar onderdrukt door de beweging die achter de Coronamaatregelen zit.

De Joden overal ter wereld worden onderworpen aan deze statelijk acterende macht die het gehele Joodse volk onder druk van geweld en agressie dwingt deze beweging te helpen bij en tijdens de verwerving van werelddominantie. Bezittingen van Joden worden geroofd voor compliance. Haat tegen Joden wordt opzettelijk uitgelokt waardoor Joden zich genoodzaakt zien te emigreren naar het wereldgetto te Palestina waar juist de volgende Holocaust van de beweging van de held van Adolf Eichmann zal plaatsvinden. Er is geen complot van de Joden. Er is een complot tegen de Joden. En iedereen wordt daarvoor geslachtofferd onder andere middels de Coronamaatregelen, of men wordt juist aangezet om op te treden als Gewillige Beul. Vier vijf mei is een leugen. Nederland is gewoon bezet. De Zionisten en hun hulppersonen zijn de Nazi's.

Share |

Permalinks