U bent hier: Home / Recht op delegitimatie Israël

Recht op delegitimatie Israël

by J.L. de Kreek — last modified 19-05-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De wereldgemeenschap in het algemeen en het gehele Joodse volk in het bijzonder heeft recht op de delegitimatie van Israël. Al die Zionisten en journalisten die zo hard Israël verdedigen, verduisteren de feiten die objectieve bewijzen dat Israël achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zit. Israël is opgericht te Basel 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist met het oorlogsdoel het gehele Joodse volk uit te roeien en oppermacht te vestigen voor het wereldhuis van de familie Rothschild. Zionisten bedreigen en bedriegen onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd om dit en andere high impact crimes van de beweging te ontkennen. En mee te werken aan het voortbouwend terrorisme der Zionisten.

Al in 1897 was Israël een statelijk acterende beweging met een bestuurlijk lichaam en een Vorst (Doge). En banken en militairen en geheimendiensten. En een volk. Zonder land. Tussen de oprichting in 1897 en de onafhankelijkheids- verklaring in 1948 werd de Knesset in Ballingschap gevormd door de Zionistische Congressen die in 1897 bepaalde dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn. Geen enkele journalist gaat in op de feiten zoals ze zijn. De Zionisten hebben de Endlösung en Holocaust bedacht, en dit gefinancierd, en samen met Hitler en Himmler en Eichmann en Mengele uitgevoerd. De Joden zijn door de Zionisten vergast. Na de oorlog zijn de Zionisten in de schoenen gestapt van hun slachtoffers.

Israël hoeft niet te worden platgewalst. Iedereen die na de oorlog daar is gaan wonen weer terug verhuizen naar Europa en Amerika hoeft ook niet per se. Gewoon de bestuurlijke organisatie die Israël wordt genoemd ontbinden en de onderdelen van deze zogenaamd Joodse Staat overdragen aan het in ere hersteld Palestijns bestuur. De vlag met de David Ster kan en mag ritueel worden gecremeerd want dat is het symbool van de grote Nazi's die de Joden hebben gedeporteerd, vergast en verbrand. En natuurlijk moeten er Wiedergutmachung worden betaald. De Zionisten dienen in de eerste plaats de Wiedergutmachungs die ze hebben ontvangen als onverschuldigd terug te betalen. Bovendien moeten ze de rest van de schade vergoeden. Het nieuw te installeren Palestijns bestuur zal met graagte Jeruzalem als Hoofdstad aanvaarden.

Share |

Permalinks