U bent hier: Home / Het verhaal van de Coronacrisis

Het verhaal van de Coronacrisis

by J.L. de Kreek — last modified 04-06-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De echte waarheid in verband met de Coronacrisis is dat de PCR-test is gebaseerd op synthetisch genetisch materiaal omdat er geen biologische bron voorhanden was. Waarmee objectief is bewezen dat ten tijde van de introductie van de PCR-test geen zoölogisch Sars-cov-2-virus actief was in Nederland, de wereld en Europa. Sars-cov-2 is een synthetisch virus. De echte pandemie is griep. De griep die heerst is opgeklopt tot een pandemie als nooit te voren, geholpen door het synthetische Sars-cov-2 wat al dan niet op de bevolking is losgelaten.

De echte waarheid is ook dat het mRNA-vaccin geen significante bescherming levert. Het mRNA-vaccin doet niks tegen besmettingen en helpt niemand die ziek is van de Covid19. De mRNA-injecties bewerkstelligen dat de cellen in mensen zelf het eiwit aanmaken wat typisch is voor Sars-cov-2. Het virus wordt niet bestreden met het mRNA-vaccin. Het mRNA bevordert besmettelijkheid omdat het juist verveelvoudiging bewerkstelligt van die eiwitten waarop de PCR-test reageert. De geneesmiddelen waar niemand toegang toe krijgt en die de pandemie van het virus snel, veilig, goed en goedkoop hadden kunnen bestrijden, werken antiviraal. Die remmen de reproductie van het virus en zijn eiwitten. Bovendien ondersteunen die geneesmiddelen het mensgelijklichaam het virus zelf te bestrijden waardoor de optimale immuniteit ontstaat.

Iedereen wordt in het pak genaaid van een beweging die al meer dan 123 jaar strijdt voor oppermacht, en uitroeien van het gehele Joodse volk. Deze beweging wordt van meet af bestuurd, geleid en gemanaged door journalisten. Journalisten en hun media zijn in grote getallen profiteur van of werkzaam voor deze beweging. Afgelopen anderhalf jaar hebben Nederland, de Wereld en Europa kennis gemaakt met de nog altijd hyperactieve kwaadaardige geest die ook aan de basis staat van de Jodenvervolging en de Holocaust. Mengel was arts en antropoloog. Zijn gedachtegoed is terug te zien in het werk van het RIVM en OMT cum suis. De antropologen en artsen van vandaag herkennen hun patronen niet en vallen in  herhaling, zich niks aantrekkend van regels of de geschiedenis. En nog altijd bij bosjes misbruik makend van hun rol ter realisatie van criminele doelen van de beweging die ook Rotterdam heeft gebombardeerd.

Share |

Permalinks