U bent hier: Home / Nationale held Marco Kroon gepiepeld

Nationale held Marco Kroon gepiepeld

by J.L. de Kreek — last modified 10-06-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De nationale held Marco Kroon is ouderwets gepiepeld. Los van de inhoudelijke kant van de laatste strafzaak tegen Marco Kroon had het Openbaar Ministerie hem nooit mogen vervolgen want het laat in Nederland verblijvende daders van aanslagen op Nederlandse militairen in Afghanistan ook ongemoeid. Het argument is niet genoemd door de raadsman van Marco Kroon. Hij is tevens advocaat van de man die schuldig is aan aanslagen in Afghanistan waarbij Nederlandse en NATO militairen zijn gesneuveld. Marco Kroon is hiermee niet bekend omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden door de beweging van de cliënt van de advocaat van Marco Kroon die schuldig is aan aanslagen in Afghanistan, worden bedreigd en bedrogen om niet op te treden. Bovendien ziet deze cliënt van de advocaat van Marco Kroon de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust als zijn helden.

De advocaat van Marco Kroon is tevens raadsman van die cliënt en bovendien is hij reserve-officier bij het Korps Mariniers. Marco Kroon is ook Marinier. Niet echt collegiaal van die advocaat. Ook anderszins imponeert deze persoon als strijder in de vreemde krijgsdienst van de sinds 1897 officieel statelijk acterende beweging van de held van zijn cliënt die schuldig is aan aanslagen in Afghanistan. Bij die aanslagen zijn onder andere Mark Schouwink en Dennis van Uhm gesneuveld. Respectievelijk de beste militair van de NATO en de zoon van de Commandant der Strijdkrachten. Geert Wilders zegt dan wel tegen geweld te zijn alleen hij laat een spoor van gewelddadigheden achter die nog altijd niet zijn vervolgd omdat het Openbaar Ministerie zwaar onder druk wordt gezet door de beweging van de held van Geert Wilders om deze hedendaagse leider van de beweging ongemoeid te laten. Marco Kroon is geofferd voor het belang van Geert Wilders. Ook de militairen Marc Schouwink en Dennis van Uhm zijn voor dit belang geofferd. En Gd weet wie nog meer.

Share |

Permalinks