U bent hier: Home / Marion Koopmans vergist zich weer

Marion Koopmans vergist zich weer

by J.L. de Kreek — last modified 14-06-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Volgens viroloog Marion Koopman van het OMT is een aanval op Fauci een aanval op de wetenschap. Ze vergist zich. Een aanval op Fauci is een aanval op de afwezigheid van wetenschap. En op bedrog wat strafrechtelijk moet worden gewroken. Er bestaat geen objectief bewijs van het bestaan van het virus Sars-cov-2 in natuurlijke vorm. Wel bestaat er door Marion Koopmans geleverd redelijk vermoeden van het feit dat het virus Sars-cov-2 synthetisch is van aard. Dus een biochemische bom. Het is ook een feit dat Covid19 geen nieuw ziektebeeld is. Wetenschappelijk gezien zijn griep en covid19 hetzelfde of althans soortgelijk. Covid19 is re-branding van griep. Mede mogelijk gemaakt door synthetisch genetisch materiaal van het virus Sars-cov-2. Het is ook een feit dat de hele club rond Marion Koopmans en Fauci zicht bezighoudt met 'gain of function' experimenten.

Het meest bijzondere feit aan de coronacrisis is dat iedereen bewust en opzettelijk wordt afgehouden van de geneesmiddelen die iedereen met Covi19 klachten binnen vijf dagen weer gezond maken. Covid19-klachten moeten in een vroeg stadium worden behandeld door de huisarts op de wijze zoals voorgeschreven in het Zelenko-protocol en geadviseerd door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. Het is al bekend sinds 2005 dat chloroquine antiviraal werkt bij griepachtige klachten die worden gerelateerd aan Sars-cov. Jaren geleden reeds zijn trainingen gedaan aan Overheden om een eventuele pandemie van een griepvirus te slechten. Altijd wordt herinnerd aan de Spaanse griep en de vele doden die toen vielen. Het verschil met tegenwoordig is algemeen meer bewustzijn over gezondheid, en dat sindsdien de wetenschap chloroquine en hydroxychloroquine en Ivermectine heeft voortgebracht waarvan bekend is dat het uitstekend werkt tegen griepachtige klachten als Covid19 mits gebruikt zoals voorgeschreven door dr Zelenko en huisarts Rob Elens.

De bevolking afhouden van geneesmiddelen waardoor mensen sterven is gewoon een strafbaar feit. Moord, massamoord en mogelijk misdaden tegen de menselijkheid en genocide. De Coronamaatregelen zijn het domein van de Wet Internationale Misdrijven en de strafbepalingen in verband met bestrijding van terrorisme. In de gezondheidszorg zijn personen actief die mensen dat wettelijke en andere regels een drempel opwerpen tegen hun behoefte zorg te verlenen. Psychiaters die lobotomie verrichten. Mengele met zijn experimenten. De hele wereld wordt gevaccineerd met experimenteel mRNA omdat Marion Koopmans bewijst in haar publicatie dat de PCR-test is gebaseerd op synthetisch genetisch materiaal van het virus. Het bedrog in verband met de PCR-test is ook gewoon strafbaar. De uitvinder van de PCR-test zegt dat de PCR-test is weaponized. Er is een wapen van gemaakt. Voor massamoord en terrorisme.

Share |

Permalinks