U bent hier: Home / ANP grootste verspreider nepnieuws

ANP grootste verspreider nepnieuws

by J.L. de Kreek — last modified 08-07-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De overname onlangs van het Algemeen Nederlands Persbureau door multimiljonair Chris Oomen kan worden gezien als bewijs van de samenwerking tussen de rijke elite, journalisten en hun media voor verspreiding van nepnieuws. Chris Oomen heeft recent het ANP gekocht van mediamagnaat John de Mol omdat hij antivaxers kent die hij probeert uit te leggen hoe asociaal het is om je niet tegen corona te laten vaccineren. Daarmee doet Chris Oomen in de basis mee aan de grootste hoax in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog. Het ANP bestaat sinds 1934 en levert zijn diensten aan zo'n beetje ieder groot nieuwsmedium in Nederland. Er is geen media outlet in Nederland wat de echte feiten meedeelt aan het publiek. Chris Oomen met zijn nieuw aangekochte nepnieuwsorganisatie is me er eentje.

Het ANP is een organisatie die consequent nepnieuws verspreidt. En daarmee terroristen en georganiseerde misdaad faciliteert. Of het nu gaat over Corona, de Kinderbescherming, Hiv & AIDS, 9/11 en zelfs de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, journalisten in het algemeen en het ANP in het bijzonder staan vooraan bij en tijdens het desinformeren van het publiek en de politiek. Chris Oomen is al 71, dus misschien kan hij helemaal niet omgaan met internet en leest hij echt alleen de Telegraaf of het NRC van papier. Geïnformeerde mensen weten dat er geen nieuwe ziekte is wat Covid19 heet en waartegen al die maatregelen noodzakelijk zijn omdat anders mensen sterven. Het ANP herkauwt louter wat door georganiseerde ambtelijke misdaad wordt voorgelogen.

Journalisten zijn de oprichters van een statelijk acterende beweging die strijdt voor oppermacht voor een kleine elite extreem rijke personen. Deze beweging is de grote initiator van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. En is sinds de oprichting in 1897 de enabler van een tsunami aan extreem zware misdrijven, waaronder de Coronacrisis. Niet alleen door het ANP over te kopen van John de Mol laat Chris Oomen zien een grote speler te willen zijn op de markt voor nepnieuws, desinformatie en valse feiten. Ook zijn motivatie om met de aanschaf van het ANP juist door hem gepercipieerd nepnieuws in verband met Corona en viruswaarheid te bestrijden maakt dat hij zijn geld zet op de beweging die nu al meer dan anderhalf jaar wereldwijd terroristische en internationale misdrijven begaat zogenaamd om Corona te bestrijden.

Multimiljonair Chris Oomen vindt de vrijheid die men zich in “onze democratie” permitteert, soms veel te ver gaan. Vrijheid van meningsuiting mag volgens hem een groot goed heten, het is volgens Chris Oomen in zekere zin ook gevaarlijk, het brengt volgens hem instabiliteit in een samenleving. Het is vooral de vrije meningsuiting van het ANP en journalisten in het algemeen wat instabiliteit brengt in de samenleving. Het consequent verspreiden van valse feiten benadeelt de samenleving op extreme wijze en zet de hele democratie in de waagschaal. Het ANP heeft in de twintig jaar na de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 nog altijd niet die opzichtige natuurkundefeiten geciteerd die iedereen heeft gehad in het basisonderwijs, om aan te tonen dat het officiële verhaal over die aanslagen natuurkundig gewoon niet kan. Zo verspreidt het ANP steevast informatie die niet mogelijk is. Het is ook niet mogelijk dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt. En het is niet mogelijk dat de aarde opwarmt door CO2-uitstoot van mensen en bedrijven. Dat is gewoon uit te rekenen. Daar zijn cijfers en formules voor. Op internet is de objectieve informatie eenvoudig te vinden waaruit zonneklaar blijkt dat Chris Oomen eigenaar is geworden van Neerlands grootste leugenfabriek.

Share |