U bent hier: Home / CO2-reductie IPCC bewijst depopulatie-agenda

CO2-reductie IPCC bewijst depopulatie-agenda

by J.L. de Kreek — last modified 11-08-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het rapport van het IPCC over het klimaat laat zien dat het VN-klimaatpanel bestaat uit wetenschappers te kwade trouw die eropuit zijn de mensheid te benadelen. Ook in verband met Covid19 voert de VN beleid wat is gericht op de vernietiging van een deel van een bevolking en verandering van sociale en politieke structuren. Meer en meer wordt duidelijk dat de Verenigde Naties een terroristische agenda uitvoeren. En dat het uit is op depopulatie. Er is geen millimeter goede trouw of gezonde wetenschap te bespeuren bij de Verenigde Naties. De directeur-generaal van de World Health Organisation is een Ethiopische politicus die door partijen wordt gezien als verantwoordelijk voor genocide en misdaden tegen de menselijkheid.

CO2-reductie vermindert voedsel productie door landbouw en maakt een gaskamer van de atmosphere. Bestuurders en journalisten blijken niks te hebben opgestoken van hun tijd op de middelbare school. Meer in het bijzonder heeft niemand opgelet bij Biologie en exacte vakken. Exacte vakken zijn zo genoemd omdat ze zijn gebaseerd op nauwkeurige wetenschap. Biologie gaat over de natuur en het immuunsysteem en over fotosynthese. De scheikundige formule van fotosynthese bewijst dat de aarde een grote verdroogde gaskamer wordt wanneer de klimaatterroristen hun zin krijgen. CO2-reductie draagt bij aan klimaatproblemen. Door CO2-reductie zal het klimaatprobleem worden versterkt waardoor er nooit een eind zal komen aan de reductie van CO2 en het gehalte aan zuurstof in de lucht schaars wordt.

Zuurstof wat mensen ademen wordt door bomen onder invloed van zonlicht gemaakt van CO2. Een andere bron van zuurstof is er niet op aarde. Door CO2-reductie zal het CO2 opnemend vermogen van bomen reduceren, groeien bomen minder hard en worden bomen minder groot en verdroogt de aarde. CO2-reductie staat gelijk aan verwoestijning. Het maakt niet uit welke knappen koppen het klimaatpanel van de VN bemannen. Allemaal hebben ze niks begrepen van waarmee ze bezig zijn of ze zijn door en door corrupt want CO2-reductie staat gewoon gelijk aan het  verwoesten van flora en fauna en voorbereiden van het vergassen van de wereldbevolking. 

Daarnaast is het beleid in verband met Covid en Corona ook al zo genocidaal. En in Irak. De genocide in Irak is nog altijd een taboeonderwerp in Nederland. Logisch omdat prominente Nederlandse bestuurders aan de basis staan. En journalisten klakkeloos volgen. Dan nog de mensenhandel en internationale misdrijven van de Jeugdzorg en de Kinderbescherming en de genocide middels het AIDS-beleid. Wie gelooft dat bestuurders in Nederland, de wereld en Europa het goed voor hebben met een ieder moet zich twee keer bedenken want alles en iedereen wordt genadeloos naar de Filistijnen geholpen door de boven ons gestelden.

Share |