U bent hier: Home / Zal nog wat worden

Zal nog wat worden

by J.L. de Kreek — last modified 17-08-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het is dus zo dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bewerkstelligd door een statelijk acterende beweging van niet-Joodse journalisten. Deze beweging is opgericht te Basel 1897 en zit tevens achter de Coronacrisis. En achter 9/11. En meer. Deze beweging wordt volop gesteund door journalisten en hun media. Deelnemers aan deze beweging en hun hulppersonen maken zich ook schuldig aan structureel sadistisch seksueel kindermisbruik. Deze beweging jaagt ouderwets op Joden. En bedreigt en bedriegt onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristisch oogmerk. Doel is omwenteling van de Franse Revolutie en uitroeiing van het gehele Joodse volk.

De Holocaust begon bij de prominente Oostenrijkse journalist die door Geert Wilders en Thierry Baudet en Adolf Eichmann als held wordt gezien. De Nazi’s zijn helemaal nooit weg geweest. Als eerste waren de socialisten onderdeel van de Nazi’s. Als tweede deden de Zionisten eraan mee. De Zi van Zionisten staat voor de Zi in NAZI. De Na in NAZI staat voor Nationaal Socialisten. De Zionisten en de Socialisten zijn gefuseerd tot de Nazi’s die zich spiegelde aan de Bruinhemden die zijn opgericht door de tweede grote leider der Zionisten. Ook een journalist. En held van Geert Wilders.

Journalisten zijn beroepsleugenaars die werken voor een terroristische organisatie wat is opgericht en wordt geleid en bestuurd door journalisten. Wierd Duk bijvoorbeeld die historicus en journalist is en schrijft voor de Telegraaf weet en kan weten dat de Telegraaf de ideeën voor de Holocaust al sinds 1922 in bezit heeft in begrijpelijk Duits. Gekregen in het Amsterdamse Concertgebouw. Geschreven door de oprichter van de beweging. Dit was journalist Theodor Herzl die de Holocaust heeft bedacht te Parijs juni 1895. Hij schrijft de idee in zijn dagboeken en in een bericht aan het wereldhuis van de familie Rothschild wat hij zelfverrijking en een koninkrijk belooft indien het wereldhuis meewerkt aan zijn plan voor de Endlösung.

Het staat allemaal met authentieke documenten onderbouwd netjes inzichtelijk gemaakt op de website www.holocaustles.nl. Als de Telegraaf in 1922 gewoon eerlijk was geweest en geen deelnemer aan terrorisme dan had het in 1922 gewoon iedereen gewaarschuwd voor de Zionisten zoals de Joodse publicist Louis Fles deed en daarvoor de Protestrabbijnen. Journalisten jagen op de tweede, derde en vierde generaties en misleiden bewust in verband met de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Liegen en bedriegen is ‘core business’ in de journalistiek. Voor het geld. En de macht. Journalisten vandaag nemen volop deel aan de complete realisatie van de ideeën van de oprichter van de beweging der Zionisten waaronder begrepen een volgende Holocaust en reconstructie van het despotisme van voor de Franse Revolutie.

Share |

Permalinks