U bent hier: Home / Roland Pierik is Katholiek

Roland Pierik is Katholiek

by J.L. de Kreek — last modified 23-08-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Ook dat nog. Rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad is Katholiek. Althans hij is Katholiek opgevoed. Volgens Roland Pierik is dit goed om te weten. Hij vertelt het in een interview in Trouw. Met de Katholieken is iets eigenaardigs aan de hand. Als eerste stonden Katholieken aan de basis van de inquisitie, heksenjacht en antisemitisme. Daarna heeft het Vaticaan samengespannen met de Zionisten voor kolonisatie van Palestina en uitroeiing van het gehele Joodse volk. Vervolgens staan Katholieken vooraan als rechtsfilosoof iedereen het nieuwe normaal op te dringen op basis van verzonnen feiten en geveinsde noodzaak. De patronen vallen op. Het meest bijzondere aan Katholieken is hun geloof in de dood van Jezus Christus.

Veel mensen zien het als normaal dat Katholieken geloven dat Jezus Christus is gestorven aan het kruis. Voor onze zonden. Iedereen in Europa is Katholiek geïndoctrineerd. Katholieken zijn smaakbepalend als het gaat om de cultuur in Europa. De vrijheid van mensen in het algemeen in Europa is afhankelijk van Katholieke keuzes anderen te respecteren. De Katholieken willen het liefst revisie van de oude staat van macht van het Vaticaan van voor de Franse Revolutie. Daarom dat het Vaticaan samenwerkt met de Zionisten en het wereldhuis van de familie Rothschild om dit te bewerkstelligen. Dat wordt door de Grote Reconstructie of de Grote Revisie genoemd.

Katholieken zijn zeer hooghartig. De leider der Katholieken ziet zich als plaatsvervanger van Onze Lieve Heer op aarde. En noemt zich de Paus. En woont in het Vaticaan waar een Kathedraal staat en beelden van heiligen. Dat is nogal zot. Niet in de laatste plaats omdat Onze Lieve Heer helemaal niet van kerken of verafgoding houdt. Het geloof van de Katholieken in de dood van Jezus Christus toont aan dat Katholieken niet kunnen lezen of de Bijbel nooit openslaan of niet erin lezen. De tekst van de Bijbel in alle vertalingen bewijst objectief dat Jezus Christus helemaal niet is gestorven. De Profeet voorspelt dat Hij niet zal sterven verwijzend naar Jona. En zoals dat gaat met voorspellingen van Profeten komen die uit en bewijst Jezus na de executie dat Hij niet is gestorven.

De volgers van Jezus Christus blijken nooit geluisterd te hebben naar de Profeet. En meenden na de terechtstelling  verschrikt en zeer bevreesd geworden zijnde, een geest te zien. De Kerk heeft nooit verteld hoe het precies zit met Jezus Christus. Het bezitten van een Bijbel is tot niet zo lang geleden zelfs exclusief voorbehouden geweest aan Kerkvaders. Zodat ze makkelijk konden liegen en bedriegen en indoctrineren. Tegenwoordig is de Bijbel digitaal te lezen. In alle vertalingen. De Nederlandse Statenvertaling is de officiële Nederlandse vertaling van de Bijbel. Staat ook online. Ook daarin staat dat Jezus Christus niet is gestorven.

De Katholieken en de rest van Christenheid volgen de Apostelen. Dat zijn de volgers van Jezus Christus die volgens de Bijbel wanen dat Hij is gestorven. Het leuke aan de Bijbel is dat daarin zelfs Mohammed voorspelt staat. En dat de Bijbel net als de Koran stelt en beweert dat Jezus Christus niet is overleden. Omdat Jezus Christus volmaakt is leeft hij nog altijd. De Katholieken hebben nog een eigenaardigheid. Zij geloven in de Eind Tijd. Ten gevolge daarvan dragen Katholieken eraan bij dat het einde der tijden er ook daadwerkelijk komt. Daarom de samenspanning tussen Katholieken en de Zionisten en hun zogenaamd goedbedoelde vriendschap met Israël. Ter groei en ontwikkeling van “het Armageddon monster”.

Uiteraard staat het een ieder vrij te geloven wat men wil. Godsdienstvrijheid is een groot goed. Dat dient te worden gekoesterd. Zoals rechtsfilosoof Roland Pierik zelf zegt zijn mensenrechten niet absoluut. De vrijheid van rechtsfilosoof Roland Pierik te geloven wat hij wil eindigt daar waar het de vrijheid van anderen aantast. De eeuwen oude hersenkronkel bij Katholieken dat zij geloven in onwaarachtige bijbelfeiten en haaks op de Bijbelse realiteit de dood van Jezus Christus aannemen, maakt van Katholieken ‘useful idiots’ die makkelijk hun ziel aan Satan verkopen. En iedereen alles wijsmaken. En zelfs mensen laten geloven dat discriminatie en apartheid noodzakelijk is om de pandemie van een virus te bestrijden waartegen generieke antivirale geneesmiddelen bestaan die zijn verboden door diezelfde Katholieken. Als Roland Pierik zich bekeert tot het Jodendom gelooft hij misschien de adviezen voor bestrijding van de pandemie van het virus van de Joods orthodoxe arts dr. Zelenko. Bovendien prijken Katholieke geestelijken prominent op de lijst met kindermisbruikers.

Share |

Permalinks