U bent hier: Home / Prinsjesdag dodelijk saai geworden

Prinsjesdag dodelijk saai geworden

by J.L. de Kreek — last modified 21-09-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Prinsjesdag is niet meer wat het was. Voor het tweede jaar op rij zijn maatregelen van de bezetter van kracht. De politieke en sociale structuren zijn gedestabiliseerd. De grootste crisis sinds WOII. De derde dinsdag in september is de dag waarop de koning in een traditioneel voertuig rondrijdt in het politieke centrum van de Natie en wordt bejubeld door Oranje gezind publiek en zijn Troonrede uitspreekt. Een jaarlijks hoogtepunt wat door de Coronacrisis is verworden tot een saaie bedoeling met een gemuilkorfde Koning. De ‘bekbedekkâh’ die ook de Koninklijke familie is opgedrongen symboliseert het snoeren van de mond van Zijne Majesteit en het onderwerpen van het Koninkrijk aan het gezag van de beweging die achter de Coronacrisis zit. Het Algemeen Dagblad beschrijft goed dat normaal is gemaakt wat niet normaal is:

" Zo vinden de ceremonie en de troonrede niet in de Ridderzaal plaats, maar in de Grote of Sint Jacobskerk in Den Haag. In de Ridderzaal kan de 1,5 metermaatregel namelijk niet in acht worden genomen gezien het aantal genodigden. Aan het begin van de zomer werd nog getwijfeld of Prinsjesdag niet toch nog in de Ridderzaal zou kunnen plaatsvinden, maar helaas liepen de coronacijfers weer op. Dit betekent dat ook het aantal aanwezigen een stuk kleiner is dan anders. Nu zullen alleen de leden van de Eerste en Tweede Kamer aanwezig zijn: zo’n 275 in plaats van de normaal gesproken duizend genodigden. Gasten die anders ook worden uitgenodigd, zoals vertegenwoordigers van andere Nederlandse autoriteiten, buitenlandse gasten en partners van de Kamerleden, moeten ook dit jaar thuisblijven."

"Verder vinden ook de andere tradities en ceremoniële uitingen versoberd plaats. Zo staat er dit jaar wederom geen publiek langs de weg. Omdat de gemeente Den Haag grote drommen mensen wil voorkomen, vraagt zij mensen thuis te blijven en alles via de televisie te volgen. Om dat statement kracht bij te zetten, zet de gemeente een aantal straten af en plaatst ze grote zwarte schermen bij de Grote Kerk. Ook koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien komen dit jaar weer met een auto. Ze maken geen ronde door de stad en zullen niet verschijnen op het balkon van Noordeinde. De koets en de paarden blijven dus ook nog een jaar op stal staan.”
Bron: AD.nl

 Wat het Algemeen Dagblad ook weet of kan weten is dat de beweging die achter de Coronacrisis zit is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. De eerste Führer der Zionisten. Het Algemeen Dagblad kan dit weten omdat de feiten staan gepubliceerd op openbaar toegankelijke websites. De Zionisten zitten ook achter de Endlösung en de Holocaust en de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en nu de Coronacrisis. Dat is makkelijk te zien aan de hand van de authentieke door de Zionisten geopenbaarde teksten van de Zionistische leiders en de Zionistische Congressen sinds 1895. De idee voor de Holocaust is te Parijs 8 juni 1895 ontsproten uit het brein van Zionistisch leider Theodor Herzl. Dat is bekend omdat hij dit zelf in zijn dagboeken verklaart. Bovendien publiceert hij uitgebreid al zijn voornemens en handelingen ter voorbereiding op de Holocaust die uiteindelijk, zo voorspelde Theodor Herzl rond 1900, in 1940 escaleerde.

De Beweging van Herzl heeft zich ten doel gesteld oppermacht te vestigen voor een Syndicaat van industriëlen. Niet toevallig zijn dit de vrienden van de industriëlen die achter ‘the great reset’ zitten. De Coronacrisis is de volgende stap van de Beweging van Herzl op weg naar alleenheerschappij. Het blijft niet bij mondkapjes en QR-code. Er komen meer virussen en meer vaccins en meer QR-codes. Europa wordt een grote open gevangenis. Elk land eigen gettomanagers die het internationale bestuur van de Vorst der Zionisten volgen en hen geen strobreed in de weg zitten. Het doel van de Zionisten is in Israël een koninkrijk te vestigen waarvan de familie van the Doge van de beweging de Koninklijke familie is. De Vorst der Zionisten wordt door hen gezien als Koning van de Joden terwijl de Joden Gd als hun Heer zien. Het mondkapje van de Koning en zijn regering ritualiseert de dienstwilligheid aan deze wannabe soeverein.

Share |