U bent hier: Home / Complotdenkers zijn gewillige klunzen

Complotdenkers zijn gewillige klunzen

by J.L. de Kreek — last modified 29-09-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Complotdenkers zijn een massa domme geiten die als blinde kippen de grootste schreeuwert volgen. Het is de waarheid dat de vaccinaties niet deugen en dat er niks goed is aan wat het RIVM, het OMT en de Gezondheidsraad stellen en beweren. En het is waar dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. En het is waar dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. En dat CO2 niet de oorzaak is van klimaatverandering. Ook is het waar dat complotdenkers niet strategisch denken en systeemhaters zijn. Als complotdenkers iets niet kunnen is het logisch nadenken. Ook blijken complotdenkers niet in staat te bepalen wat ze moeten doen tegen al dat grote onrecht wat iedereen wordt aangedaan. Ze kunnen er niet mee omgaan.

Complotdenkers zien het systeem als de oorzaak en begrijpen niet dat wat er met dat systeem wordt gedaan de oorzaak is van de problemen. Het systeem is niet het probleem. Zelfs het vermaledijde kapitalistische systeem niet. Het probleem is wat mensen doen met het systeem. Was het systeem gehandhaafd dan was er nu geen Coronacrisis geweest. Het systeem bevat waarborgen die beogen te voorkomen dat ambtenaren bevoegdheden misbruiken en macht schenden. Niemand houdt zich aan dit systeem. Zo heeft het systeem bepaald dat iedereen verplicht is strafrechtelijk aangifte te doen wanneer men bekend is met terrorisme, moord of mensenhandel. Omdat Complotdenkers massaal als blinde kippen de grootste Trol des Vanderlands volgen, Willen Engel, wordt niet bewerkstelligd dat wat het systeem beoogt. Namelijk dat terroristen en massamoordenaars strafrechtelijk worden vervolgd door het Openbaar Ministerie.

Complotdenkers zijn ervan overtuigd dat rechters corrupt en alle officieren van justitie pedofielen zijn. Dat maakt de verhouding met de Rechtspraak moeilijk tot onmogelijk. Er is geen sprake van corruptie in de Rechtspraak in die zin dat de zittende en staande magistratuur bewust en/of georganiseerd burgers benadelen. Wat er wel aan de hand is dat bepaalde ambtenaren van de uitvoerende macht deelnemen aan terrorisme en georganiseerde misdaad. De Overheid wordt van binnenuit en van buitenaf gecorrumpeerd door bepaalde burgers en ambtenaren van de uitvoerende macht die doelbewust macht misbruiken en bevoegdheden schenden voor realisatie van terroristische en/of criminele doelen en/of bevrediging van perverse prikkels. Complotdenkers geloven dat er een pedo-elite bestaat en zijn niet bij machte exact te duiden met concrete gegevens wie precies welke misdrijven pleegt. Bovendien is pedo zijn geen misdrijf. Kinderen misbruiken is dat wel.

Complotdenkers geloven dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt. En ze zijn niet in staat die exacte gegevens boven water te krijgen die hun mening objectief bewijzen. Wanneer anderen deze gegevens opdissen en erover publiceren weigeren Complotdenkers deze bronnen te noemen. Waarschijnlijk omdat Complotdenkers eigenlijk in het echt etterige zuigertjes zijn met onderliggende narcistische problematieken of autoriteitsconflicten. Hoe dan ook. Complotdenkers zijn domme geiten die gewillig meewerken aan het graven van hun graf denkend dat ze de juiste personen volgen terwijl Willem Engel een valse profeet is die iedereen een loer draait en louter bezig is met zijn wraak voor het onrecht wat hij meent dat is aangedaan in verband met Fort Oranje. Willen Engel en zijn grote groep volgers zien de feiten niet helder. Ze zijn al met al een domme massa gewillige klunzen.

Share |

Permalinks