U bent hier: Home / Veiligheidsberaad bevordert Coronacrisis

Veiligheidsberaad bevordert Coronacrisis

by J.L. de Kreek — last modified 02-11-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad en CDA-burgemeester van Nijmegen, lijdt aan obesitas. Mogelijk dat dit gepaard gaat met psychisch lijden waardoor hij de terroristen faciliteert die het Kabinet en Parlement adviseren de moorddadige Coronamaatregelen te nemen. De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema is ook lid van het Veiligheidsberaad, en al aan het beging van de crisis onderbouwd met argumenten geïnformeerd dat de Coronamaatregelen meer kwaad dan goed doen. Dat is in het dossier van het CO2-bedrog van Burgemeesters en Wethouders te Amsterdam.

Het Veiligheidsberaad moet voordat het enige maatregel wil “om het aantal coronabesmettingen weer terug te dringen” eerst het objectieve bewijs leveren van het feit dat Sars-cov-2 überhaupt bestaat. Bovendien moet het Veiligheidsberaad voordat het enige maatregel wil of treft in verband met de Coronacrisis eerst het objectieve bewijs leveren van het causaal verband tussen dat virus en de aandoening Covid19.

Op het hele internet zijn die bewijzen niet te vinden. Zelfs de Telegraaf, Bill Gates en the World Healt Organisation publiceren die bewijzen niet. Niemand bezit die bewijzen. Niemand heeft die bewijzen meegedeeld aan het publiek. Omdat die bewijzen niet bestaan. Viroloog Marion Koopmans van het RIVM verklaart op schrift dat de PCR-test is gebaseerd op synthetisch materiaal omdat er geen biologische bron van het virus voorhanden was.

Er heeft nooit een Sars-cov-2 virus bestaan wat dodelijk is en waartegen de Coronamaatregelen noodzakelijk zijn. De hele Coronacrisis is het gevolg van een criminele samenspanning tussen terroristen, oorlogsmisdadigers, kindermisbruikers en misdadigers anderszins, tegen de gezondheid van burgers en voor omwenteling van de Franse Revolutie. De Coronamaatregelen zijn een ordinaire Staatsgreep van de beweging die ook de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd.

De voorbereidingen op de actuele Coronacrisis zijn al tien jaar geleden waargenomen. Daarvan zijn autoriteiten op de hoogte gebracht. Vervolgens is de beweging die achter de Coronacrisis zit onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristische oogmerk gaan bedreigen om ongeremd de misdaden te kunnen plegen. Die veel te dikke Bruls met zijn overgewicht en grote Brul kan het beste gewoon zijn mond houden want zijn Coronamaatregelen zijn niet goed voor zijn gezondheid.

Bovendien gedraagt CDA-burgemeester Bruls zich als ambtelijk hulppersoon van terroristen en massamoordenaars. In zijn conclusie bij het arrest van de Hoge Raad van 3 december 2010 in verband met door politiek ambtsdragers van CDA-huize in Irak gepleegde genocide, stelt en beweert de procureur generaal dat internationale misdrijven “veelal slechts worden begaan met gebruikmaking van state machinery, d.w.z. met actieve of ten minste passieve betrokkenheid van een Overheid”, en dus ambtenaren. De leden van het Veiligheidsberaad zijn zulke ambtenaren.

Share |

Permalinks