U bent hier: Home / Nazi’s verlengstuk Zionisten

Nazi’s verlengstuk Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 30-11-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Nazi’s deinde mee op het ritme van de Zionisten. De Jodenvervolging van 1940-1945 is relatief makkelijk geslaagd door de steun van de Zionisten aan de Nazi’s. De Nazi’s zijn het verlengstuk van de Zionisten. De Duitse bezetter was de uitvoerende macht der Zionistische Congressen. De Holocaust wordt sinds 1895 actief voorbereid door de Zionisten. De ideeën voor de Holocaust zijn afkomstig van de Oostenrijkse journalist Theodor Herzl die te Basel 1897 de Zionistische beweging heeft opgericht. De exclusieve door Nazileider Goebbels geslagen 'accommodation coin' munt’ bewijst de symbiose.

Zionisten verbinden hun antisemitisme aan het Zionverlangen der Joden en maken een fascistoïde mashup van de gestolen Joodse identiteit en duivelsaanbieding. Het staat allemaal met argumenten onderbouwd op de website www.holocaustles.nl.

Zij die deze historische feiten niet betrekken bij het bepalen van dagelijkse strategie en beleid zullen niks anders doen dan de Nieuwe Wereld Orde faciliteren die de Zionisten in 1895 hebben geagendeerd. De vestiging van deze wereldorde gaat gepaard met twee Holocausten. Hiervan is de eerste geweest. De volgende Holocaust is ook geïnspireerd op het Bijbelse boek Ezechiël. De kroning van de nieuwe wereldleiders waaraan ieder zal worden onderworpen is ook geïnspireerd op dit boek.

De feiten zijn bekend geworden bij en tijdens onderzoek naar de Jihad. Toen zijn de documenten ontdekt die objectief bewijzen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten. In Jihadistische fora kregen de Joden de schuld van het stichten van een nieuwe wereldorde en het stelen van Palestina. Die mening was gebaseerd op de Protocollen van de wijzen van Sion die zouden zijn opgesteld bij en tijdens een geheime vergadering van het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897.

De authenticiteit van de Protocollen van de Wijzen van Zion is niet vast te stellen. De onvervalste officiële authentieke openbare protocollen van de niet geheime vergadering van dit congres zijn te vinden in de bibliotheek van de faculteit geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam. Daaruit blijkt in een oogopslag dat de Zionisten een beweging zijn van prominente antisemieten die strijden voor omwenteling van de Franse Revolutie. Er is niet meer nodig dan 10 minuten en mavo-niveau Duits om te begrijpen wat de Zionisten echt zijn.

Dat meeste mensen de feiten niet kennen komt onder andere door journalist en historicus Wierd Duk van de Telegraaf. De beweging der Zionisten is vooral een beweging van journalisten, publicisten, schrijvers en hun media. Personen die nepnieuws hebben uitgevonden om hun terroristische en antisemitische doelen te realiseren.

De Coronacrisis is mogelijk omdat ziekenhuisbestuurders en boardrooms en het RIVM worden getraind door actieve deelnemers aan de beweging die de Holocaust van 1940-1945 heeft bewerkstelligd en werkt aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust. De bruinhemden van vandaag dragen geen bruine hemden.

De initiële bruinhemden waren Zionisten van Betar die al in 1933 de locatie voor Auschwitz hebben bepaald en persoonlijk de vergassingen en het verbranden van de Joden in Auschwitz hebben uitgevoerd, met koffie tijdens de pauzes. De nieuwe bruinhemden zijn vrolijke dames op hoge hakken en multimediale presentaties.

Ongeveer tien jaar nu worden onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristisch oogmerk bedreigd door de Zionisten om de Zionistische grondslag van de Holocaust te ontkennen. Wanneer daarbij wordt meegewogen dat de gruwelijkste gruwelijkheden in de kampen door de Zionisten zijn uitgevoerd, en de Zionisten de Joden al sinds 1895 bedreigen met op mensen gericht bruut geweld, kan men zich de onrust voorstellen bij Joden die na de oorlog zijn geboren en de gevolgen van de Holocaust van dichtbij hebben meegemaakt.

Anno 2021 worden de Joden weer bedreigd door de Zionisten om te zwijgen over de ongeremde misdaden van de Zionisten tegen de Joden. En ook nu haalt de Telegraaf de schouders op en doet het alsof er niks aan de hand is terwijl anno 2021 ten titel van Coronamaatregelen de grootste antisemitische massamoord plaatsvindt in Europa sinds 1945 ten gunste van de 'the Doge' of Eerste Prins der Zionisten en zijn vrienden bij de WEF. Ook in der tijd was deze ‘Doge’ de grote UBO van de Holocaust.

Share |

Permalinks