U bent hier: Home / Haatradio advocaat mr. Gerard Spong

Haatradio advocaat mr. Gerard Spong

by J.L. de Kreek — last modified 04-12-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De haatradio van advocaat mr. Gerard Spong van Spong Advocaten in de uitzending van Op1 van donderdag 2 december 2021 komt natuurlijk omdat hij net als de rest wordt voorgelogen, misleid en/of gedesinformeerd door medische wetenschappelijke specialisten en Mainstream journalisten en hun media. Moeilijk voor te stellen dat advocaat mr. Gerard Spong bewust ativistisch in de media hulp verleent aan terroristen en massamoordenaars. Hij zegt niet dat hij spreekt als advocaat namens pleger.

In de uitzending van Op1 van donderdag 2 december 2021 zegt advocaat mr. Gerard Spong het volgende: "Omdat ik het juridisch en moreel onaanvaardbaar vind dat een kleine groep vaccinatieweigeraars, dat die tot gevolg heeft dat eigenlijk een hele hoop mensen dood gaan. Het leven van een aantal mensen wordt opgeofferd aan de vrijheid van bepaalde mensen om een vaccinatie te weigeren".

Vaccinatieweigeraars zijn niet schuldig aan de dood van mensen. Geen enkel leven wordt opgeofferd aan de vrijheid van bepaalde mensen om een vaccinatie te weigeren. Welke ‘super powers’ hebben ongevaccineerden dat ze zelf niet sterven aan het virus waarmee ze anderen de dood in zouden jagen? Het is niet logisch wat advocaat mr. Spong stelt en beweert. Niemand die tegen hem ingaat.

De Coronadoden zijn vermoord door de behandeling. De maatregelen zijn de oorzaak van de oversterfte. Er is sprake van een heuse massamoord. Er kan zelfs worden gesproken van genocide en misdaden tegen de menselijkheid. De daders van deze misdrijven zijn medische wetenschappelijke specialisten die Kabinet en Parlement bewust bedriegen met terroristisch oogmerk.

hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl sponsort de website http://www.aangiftecovid19.nl. Een juridisch buro doet de recherche en heeft een modelaangifte opgesteld voor het nakomen van de strafrechtelijke aangifteplicht bij terroristische misdrijven en misdaden tegen het leven gericht. De Coronapatiënten worden vermoord doordat de bevolking levensomstandigheden is opgelegd waaronder de onthouding van toegang tot geneesmiddelen die de pandemie van het virus snel, veilig, goed en goedkoop bestrijden (vgl: artikel 4 lid 3 Wet Internationale Misdrijven). Er is sprake van «uitroeiing».

Bovendien bestaat er geen objectief bewijs van het bestaan van het virus Sars-cov-2 in authentieke (biologische) vorm. Bovendien bestaat er geen objectief bewijs van causaal verband tussen het virus (Sars-cov-2) en de aandoening (Covid19). De misdaden zijn het werk van een statelijk acterende niet bij de Geneefse conventies aangesloten beweging die een overval pleegt op Nederland, de wereld en Europa en strijdt met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen. Deze beweging bedreigt al jaren onderdelen van de Staat der Nederlanden met terrorisme.

In het recht gaat het om de feiten. De feiten zijn dat de mening van mr. Gerard Spong in verband met vaccinatieplicht is gebaseerd op bedrog van medische wetenschappelijke specialisten en (Mainstream) journalisten en hun media. Of hij is de advocaat van plegers en op voet van artikel 10a lid 1 sub b Advocatenwet partijdig in verband met belangen van deze cliënten die deelnemen aan de grootste massamoord in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog.

Op http://www.aangiftecovid19.nl/aangifte staat de tekst van de modelaangifte te lezen met actieve hyperlinks naar de feitelijke onderbouwing en de toepasselijke wet en jurisprudentie. Op grond van de feiten en omstandigheden zou het fijn zijn als advocaat mr. Gerard Spong zijn mening in verband met vaccinatieweigeraars in het openbaar bijstelt en in overeenstemming brengt met de realiteit. Nederlanders worden vermoord door de vaccinaties en door de Coronamaatregelen. Sporters vallen met bosjes neer door de vaccins. En er wordt actief strijd gevoerd tegen de acceptatie van geneesmiddelen die de pandemie van het virus zeer goed en krachtig en veilig en bovendien goedkoop bestrijden.

De vaccins en de maatregelen zijn helemaal niet nodig als de eerste lijn (huisartsen) gewoon wordt ingeschakeld bij de bestrijding van de pandemie van het virus en toegang krijgt tot de geneesmiddelen HCQ en Ivermectine. Aanstaande maandag 6 december 2021 treedt collega advocaat mr. Vanaken van Open Legal Advocaten op in dit verband met het belangrijkste kort geding van de eeuw. Weldenkende personen onderschrijven de standpunten en beweringen van advocaat mr Gerard Spong in verband met ongevaccineerden niet. Haatradio is al langere tijd strafbaar.

Share |

Permalinks