U bent hier: Home / De trekpoppen van Bill Gates

De trekpoppen van Bill Gates

by J.L. de Kreek — last modified 14-12-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De wereld wordt bestuurd door de trekpoppen van Bill Gates. Bill Gates verkeert in de omgeving van het syndicaat van industriëlen wat sinds 1895 actief strijdt met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en het gehele Joodse volk uit te roeien. Bill Gates is Vorst der Virussen. Waar Bill Gates is zijn de virussen. Zowel op de computer als in het menselijk lichaam. Wetenschappers die het mRNA-vaccin ontwikkelen praten in termen van computers en software als het gaat om manipulatie van het DNA en RNA. Het is niet vreemd dat Bill Gates zich thuis voelt in dit domein gezien de virusgevoeligheid van Windows.

Bill Gates is eerder actief geweest in verband met virussen en vaccinaties. In India schijnen ze daarvan nog kreupel te lopen. Bill Gates is enorm goed in marketing. Daarom kon hij in rap tempo zijn Dos en Windows verkopen aan de lammen en de blinden. Meeste mensen wisten natuurlijk niet eens wat een computer was. Toen Bill Gates met Windows een grafische omgeving op het scherm toverde waren de leken verkocht en vertrouwt men sindsdien op deze man die enorm knap kan misleiden en praat over “wij” alsof hij daarmee iedereen bedoelt terwijl hij het over zichzelf heeft. Wetgeving in Europa in verband met het vergaren van gegevens van burgers schijnt te zijn geïnspireerd op lobby van Microsoft voor de verkoop van Windowslicenties.
><br>In Iran is een aantal jaren geleden een kerncentrale lam gelegd omdat het Windows gebruikte waarin vier zero day exploits tegelijk zaten die alle vier bekend waren bij de hackende partijen, te weten de VS, Israël en de Nederlandse inlichtingen diensten. Iedereen blij natuurlijk want de kerncentrale aspiraties van Iran waren daarmee teruggezet in de tijd. En niemand die zich beseft dat besturingssystemen waarin vier zero day exploits tegelijk voorkomen die tegelijk bekend zijn bij dezelfde partij niet zijn te vertrouwen. John McAfee die zich niet heeft gezelmoord in de gevangenis is dankzij de krakkemikkige architectuur en besmettelijkheid van Windows van Bill Gates miljonair geworden door de verkoop van virusscanners.

Share |

Permalinks