U bent hier: Home / Pfizer Holocaust vaccin

Pfizer Holocaust vaccin

by J.L. de Kreek — last modified 21-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Het bericht in de media dat Albert Bourla, chairman en CEO van Pfizer, de Theodor Herzl Award van het World Jewish Congress heeft geaccepteerd en zijn commentaar in the Jeurzalem Post onderschrijven wat al werd gevreesd namelijk dat het vaccin van Pfizer is bedoeld om de volgende Holocaust te bewerkstelligen. Israël gebruikt Pfizer. Theodor Herzl is de oprichter van de Zionistische beweging en het creatieve brein van de Holocaust. En van de agenda die leidt tot the Great Reset. Albert Bourla is Zionist. Dat blijkt evident uit zijn standpunten en beweringen over Israël.

"Along with other Jews in the world, I take immense pride in Israël", stelt en beweert Albert Bourla in the Jeruzalem Post van 15 april 2021 ter gelegenheid van Israël's Independence Day ceremony. Albert Bourla vertelt hier de Zionistische leugen over Israël. Joden zijn niet trots op Israël en hebben geen enkele relatie met de Joodse Staat. Israël werd onafhankelijk na de beruchte aanslag op het Kind David Hotel. Israël is opgericht te Basel 1897 door journalist Theodor Herzl als statelijk acterende beweging wat strijdt met het oorlogsdoel de familie Rothschild oppermachtig te maken en het gehele Joodse volk uit te roeien. 

De beweging waaraan Albert Bourla deelneemt bedreigt en bedriegt al meer dan tien jaar onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristisch oogmerk om de beweging ongemoeid te laten en mee te werken aan de complete realisatie van de ideeën van Theodor Herzl, waaronder begrepen een volgende Holocaust. De historische feiten die objectief bewijzen dat de Zionisten achter de holocaust zitten staan op de website www.holocaustles.nl. De site met de informatie die nodig is om de dag van vandaag juist te beoordelen en de feiten helder te zien. Onderzoeksjournalist Micha Kat die in de cel zit in Ierland wachtend op uitlevering aan Nederland heeft het de hele tijd over het Holocaust-vaccin. Het Zionisme van de chairman en CEO van Pfizer bewijst dat hij gelijk heeft.

Het saillante is dat journalist Theodor Herzl tevens de held is van Thierry Baudet en Geert Wilders die zogenaamd strijden tegen de Coronamaatregelen. Indien zij echt zouden strijden tegen deze maatregelen is het niet logisch dat zij hun strafrechtelijke aangifteplicht niet zijn nagekomen in verband met de massamoord en het terrorisme wat wordt gepleegd met de Coronamaatregelen. Het enige wat Thierry Baudet en geert Wilders doen is opruien tegen de zittende bestuurders en het publiek zand in de ogen strooien in verband met de oplossing van de crisis opdat de kiezer bij de volgende verkiezingen op hen stemt zodat zij als bewindslieden de complete realisatie van de ideeën van hun held Theodor Herzl kunnen faciliteren.

Share |

Permalinks