U bent hier: Home / De naoorlogse Holocaustslachtoffers

De naoorlogse Holocaustslachtoffers

by J.L. de Kreek — last modified 27-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De naoorlogse Holocaustslachtoffers zijn talrijker dan de zes miljoen die tijdens de oorlog zijn geofferd voor de Zionistische zaak. Het wordt niet hardop verteld omdat de Zionisten voortdurend dreigen met bruut geweld bij verzet tegen het Zionisme. Na de Franse Revolutie kwam de counter revolutie van het groot kapitaal wat iedereen vandaag ervaart als 'the Great Reset'. De beweging die de Joden heeft vergast in Auschwitz zit ook achter de Coronacrisis. Deze beweging jaagt ouderwets op Joden in Nederland, de wereld en Europa. Meeste mensen weten niet wat Joden zijn. Joden zijn moeilijk te onderscheiden van Zionisten omdat zij de Joodse identiteit hebben gestolen. Zionisten doen alsof ze Joden zijn en verdraaien, verwringen en vervormen het Jodendom tot wat mensen kennen als Nazisme.

Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de Zionistische congressen. De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was het proxyleger der Zionisten. De Zionisten hebben het bombardement op Rotterdam en de deportatie van Anne Frank gesponsord. De ideeën zijn in 1895 bedacht door de held van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann. De generaties die na de oorlog zijn geboren staan met een been in het kamp want de Zionisten hebben nog een Holocaust op de agenda staan. Deze Holocaust zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Het aantal doden zal ongelofelijk zijn. Daarna hebben de stakeholders van the Great Reset de wereldmacht. Dit zal worden gesymboliseerd door de kroning van the Doge van de Zionisten tot Koning der Joden. De kroning zal zijn geïnspireerd op Ezechiël. Net als de Holocausten aan dit Bijbelboek zijn gespiegeld. 

De feiten zijn allemaal te lezen voor iedereen in de duizenden pagina's authentieke documenten uit de archieven der Zionisten die door de Telegraaf en de rest van de Mainstream media altijd aan het oog ontrokken zijn gehouden. Dat de Zionisten geen Joden zijn en een ideologie naleven die haaks staat op het Jodendom blijkt goed uit het verhaal van de Protestrabbijnen wat nooit wordt verteld door de Zionisten en hun media. Het archief der Zionisten waarin de Zionisten objectief bewijzen dat de Zionisten en niemand anders dan de Zionisten achter de Holocaust zitten staat op www.holocaustles.nl. Op dit moment worden onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristisch oogmerk bedreigd door de Zionisten om de inhoud van die documenten en de bijpassende analyse met de titel Holocaust Verklaard niet te objectiveren. Wie begrijpt wat dit betekent ziet dat de Joden dankzij de Zionisten ouderwets de sigaar zijn.
><br>
><p>

Share |

Permalinks