U bent hier: Home / De burgeroorlog van Mordechai Krispijn

De burgeroorlog van Mordechai Krispijn

by J.L. de Kreek — last modified 07-02-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Mordechai Krispijn heeft geen gelijk. Zijn diepste overtuiging beweert van wel. Dit betekent dat Mordechai Krispijn mogelijk deelneemt aan de beweging die zit achter de Holocaust en de Coronacrisis. Mordechai Krispijn is aan het begin van de crisis met argumenten onderbouwd gedetailleerd geïnformeerd over de aard van de Coronacrisis en hoe dit moet worden aangepakt. De ‘window of opportunity’ voor succes voor zij die zich verzetten tegen de Coronamaatregelen is smal. De kansen zijn niet groot en in belangrijke mate afhankelijk van de werkwijze. Ook de vorm genoemd. Gelijk krijgen is niet zelden afhankelijk van vorm. Zij die de juiste vorm verstaan kunnen daarmee gelijk krijgen zonder het te hebben.

Mordechai Krispijn heeft geen gelijk en hij zal geen gelijk krijgen. Vanaf het begin van de crisis was duidelijk dat niemand opzij zou gaan voor Viruswaarheid. Na twee jaar is niemand opgeschoten en wordt er door het openbaar ministerie strafrechtelijk onderzoek gedaan naar frontman Willem Engel van Viruswaarheid. Het punt met Mordechai Krispijn is dat hij beweert een Joodse achtergrond te bezitten en weigert op basis van de bij Joden bestaande diepste overtuigingen en de authentieke documenten op de website www.holocaustles.nl te zien en begrijpen dat de beweging van de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann achter de Coronacrisis zit en dat Mordechai Krispijn met zijn optreden de complete realisatie van de ideeën van de oprichter helpt voltooien.

Het strafrechtelijk onderzoek naar Willem Engel van Viruswaarheid is tot stand gekomen na een massa-aangifte. Het hele team van Viruswaarheid is van meet af geadviseerd aangifte te doen en iedereen aan te zetten aangifte te doen en te bewerkstelligen dat alle klachten over de Coronamaatregelen op het bordje komen van de Officier van justitie. Willem Engel en Mordechai Krispijn plegen misdrijven tegen de openbare orde omdat zij hun strafrechtelijke aangifteplicht niet nakomen terwijl zij bekend zijn met de terrorisme-feiten en de massamoord. Het strafrecht bepaalt in dat geval dat gewoon aangifte moet worden gedaan. Wanneer er wordt gestreden voor de democratische rechtsstaat zoals Mordechai Krispijn dat stelt te doen is de eerste vereiste de diepste overtuigingen van de democratische rechtsstaat te accepteren. Dat is: handhaven van de wet. Mordechai Krispijn handhaaft de strafwet niet al strijdend voor een democratische rechtsstaat en filosoferend bij Café Weltschmerz over burgeroorlog.

Share |