U bent hier: Home / Thierry Baudet voert valse vlag

Thierry Baudet voert valse vlag

by J.L. de Kreek — last modified 11-02-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust en de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn bewerkstelligd door de beweging van de held van Thierry Baudet. Dit is ook de beweging die zit achter de Coronacrisis. Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden al jaren bedreigd met terroristisch oogmerk door de beweging van de held van Thierry Baudet om dit niet te erkennen. Dit is ook de held van Geert Wilders en Adolf Eichmann. Hun held is de grote initiator van de Holocaust. De man die alles heeft bedacht tussen 1895 en 1904 als counter revolutie op de Franse Revolutie.

Thierry Baudet is hooggeleerd jurist. Mensen uit zijn ‘tribe’ zijn juristen die regelmatig ‘acte de présence’ geven in de alternatieve media bij blckb.tv en Cafe Weltschmerz. Niet alleen de mainstream media is corrupt. In het zogenaamd alternatieve circuit stinkt het een graadje harder. Thierry Baudet is ook historicus en vertelt niemand wat de inhoud is van de geschriften van zijn held. Die documenten staan sinds een aantal jaren op de website www.holocaustles.nl. Ontdekt door een telg van de naoorlogse generatie die constateert dat hij is geboren in het getto. De beweging van de held van Thierry Baudet doet nogal vervelend tegen de persoon van de maker van die website en dat is niet leuk.

De held van Thierry Baudet is ook de held van Geert Wilders. Thierry Baudet en Geert Wilders behoren tot dezelfde tribe. De beweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders draagt meerdere petten en manifesteert zich in alle lagen van de bevolking. De held van Thierry Baudet en Geert Wilders is ook de held van Adolf Eichmann. Adolf Eichmann was ‘mister Holocaust’. Hij zag zichzelf als een tweede Theodor Herzl. Adolf Eichmann sprak Hebreeuws en was onderdeel van de uitvoerende macht van de algemenen vergadering van de beweging van de held van Geert Wilders en Thierry Baudet. Geert Wilders heeft nog een held. Dat is ook een leider van de beweging van zijn andere held. Ze’ev Jabotinsky. Zijn paramilitaire organisatie heet Betar.

Ze’ev Jabotinsky heeft de lijn van Theodor Herzl voortgezet, versterkt en verbeterd. Leden van zijn paramilitaire organisatie hebben in Auschwitz in 1933 het kamp opgezet en kwartiergehouden. Later waren leden van deze militie als  Sonderkommando's in de kampfunctie de personen die feitelijk de Joden hebben vermoord door ze met hun eigen handen te vergassen en verbranden als heuse brandoffers van de Priesters van Zion die hun God Molog een plezier meende te doen met de geur van vers verbrand vlees van zes miljoen Joden. De beweging die hierachter zit en waarvan de held van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann de oprichter is wil aristocratisch oppermacht voor het wereldhuis van the Doge of Eerste Prins van de beweging. Het bijpassend ritueel ter kroning is geïnspireerd op het Bijbelboek Ezechiël wat ook de inspiratie is voor de eerste, en de volgende, op de bergen van Israël plaatsvindende, Holocaust van de beweging van de held van Thierry Baudet. Thierry Baudet voert een valse vlag.
><br>

Share |

Permalinks