U bent hier: Home / De Nazi’s van vandaag

De Nazi’s van vandaag

by J.L. de Kreek — last modified 21-02-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De Nazi’s van vroeger verschillen niet van de Nazi’s van vandaag. Het is dezelfde tribe van dezelfde mensen met dezelfde wensen en dezelfde streken. Zoals de Nazi’s het vroeger deden doen ze het vandaag ook. Omdat meeste mensen niet weten hoe de Nazi’s het vroeger deden zien ze niet hoe de Nazi’s het vandaag doen. Net als vroeger spelen journalisten en hun media een prominente rol in de beweging der Nazi’s. De beweging van de Nazi’s bestaat globaal bepaald uit twee flanken. Aan de ene kant de denkende, oordelende en bepalende Nazi’s. Aan de andere kant de uitvoerende Nazi’s. De uitvoerende Nazi’s zijn te verdelen in naïeve gezagsgetrouwen en personen die weten wat ze doen. De leidende Nazi’s dragen geen uniform en bepalen wie de rol uitvoert van Führer.

Adolf Hitler is niet de eerste en niet de laatste Führer der Nazi’s. Adolf Hitler is speciaal geaccrediteerd. Adolf Hiter is opgeleid, getraind om de rol te vervullen van nutteloze leider waarmee de grote Nazi’s de Endlösung van alle kanten konden benaderen. De leidende Nazi’s zijn internationalisten. Zij hebben overal bezit en ze wonen zowel in het Westen als in het Oosten als in Afrika. De grote Nazi’s zijn een syndicaat van rijke personen met de ambitie wereldmacht te vestigen voor het wereldhuis van de patroon van de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. De persoon die alles heeft bedacht, van het opstoken van het antisemitisme eind 19e eeuw tot en met de Holocaust is een bekende Oostenrijkse journalist. Hij bedacht de Endlösung in 1895.  Zijn plan is  uitgevoerd door Adolf Hitler en Adolf Eichmann. De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van de beweging van deze journalist.

Deze beweging is nog altijd actief. Op weg naar oppermacht en het uitroeien van het gehele Joodse volk. De Coronacrisis is onderdeel van het werk van deze beweging van antisemieten. De Coronacrisis wordt bewerkstelligd door de grote Nazi’s en de trouwe schare aan gewillige beulen in de media, waaronder tevens begrepen de sociale en de alternatieve media. De oppositie tegen de Coronamaatregelen wordt bepaald door de beweging der Nazi’s die zit achter de Coronacrisis. Daarbij geholpen en anderszins ondersteund door complotdenkers. Complotdenkers bezitten in het algemeen een antisemitische inborst zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek. Dat complotdenkers en natuurlijk Viruswaarheid juist support verlenen aan Thierry Baudet is een uiting hiervan. Deze hele groep is trouwe volger van politicus Thierry Baudet die op zijn manier bijdraagt aan complete realisatie van de ideeën van zijn held waaronder begrepen de volgende Holocaust. Nazi’s zijn niet links. Nazi’s zijn niet rechts. Ook socialisten zijn Nazi’s.

Share |

Permalinks