U bent hier: Home / Inval Oekraïne uitgelokt

Inval Oekraïne uitgelokt

by J.L. de Kreek — last modified 25-02-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De Russische inval van Oekraïne is bewust uitgelokt door de beweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders. Dat was al aan de hand met het Oekraine-referndum en de verkiezingsfraude van Tierry Baudet, Jan Roos en GeenPeil. Daarover is een zaak geweest bij de afdeling Rechtspraak van de Raad van State. In verband daarmee is strafrechtelijk aangifte gedaan. Deze aangifte is doorgestuurd naar de experts bij justitie. Vervolgens is er niks meer van vernomen. Ondertussen heeft iedereen de coronacrisis te verduren gekregen. En strijden journalisten tegen openbaarmaking van de feiten die bewijzen dat de held van Baudet en Wilders de grote initiator is van de Holocaust.

De Holocaust van 1940-1945 begon in Oekraine en conterreinen met razzia’s tegen de Joden bewerkstelligd door lobby van de Oostenrijkse journalist Theodor Herzl in Oost Europa voor medewerking aan de door hem en zijn patroon bedachte en geambieerde Endlösung. De voorbereidingen op de pogroms in Oost Europa die vooraf gingen aan de Holocaust zijn bewerkstelligd door West Europese journalisten die werkte aan de complete realisatie van de ideeën van journalist Theodor Herzl.

Het Azov-bateljon is de trouwste vriend en de beste bondgenoot van de beweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders. De Russen hebben Europa eerder bevrijd van de Nazi’s. De vraag of de Russen deze keer zullen opstomen naar Nederland om daar de grootste ‘creeps’ van de Nederlandse politiek veilig te stellen is nog niet beantwoord. De Russische marine is recent gesignaleerd in de Noordzee dus misschien kunnen ze via de haven van Rotterdam de rotte vissen uit de Nederlandse politiek komen ophalen.

Het is niet alleen dat de Nederlandse journalistiek en media het initiatief voor de zaak bij de Raad van State in verband met het Oekraïne-referendum belachelijk maken; het is ook dat diezelfde journalistiek en media wegkijken van de feiten die bewijzen dat journalisten de schrijvers zijn van de agenda van het internationaal terrorisme die de wereldorde bepaalt. Er is één agenda die 'as we speak' bilateraal wordt uitgevoerd en dat de het plan voor complete realisatie van de ideeën van de held van Geert wilders en Thierry Baudet.

Deze held van deze politici is de journalist die al in 1895 het idee voor de Holocaust had bedacht en ter realisatie daarvan wereldwijd fondsen wierf en een militair georganiseerde organisatie opzette die sinds de oprichting strijdt met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor het wereldhuis van de patroon van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders; en het gehele Joodse volk uit te roeien. Vooral ook Viruswaarheid, Willem Engel, Zaplog, Blxbx, Cafe Weltschmerz, Blue Tiger en de complotdenkers dragen bij aan deze existentiële dreiging voor het gehele Joodse volk.

De beweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders zit in het algemeen achter misdrijven tegen het gehele Joodse volk. Het zit ook achter de aanslagen in de Verenigde staten van Amerika 11 september 2001, en achter terreurdreiging, gewapende en gewelddadige Jihad, aanslagen op Nederlandse en Nato-militairen in Afghanistan, grotere en kleinere aanslagen in Europa, de Coronacrisis, het bedreigen en bedriegen van onderdelen van de Staat om de feiten niet te objectiveren, en nu het ontsporen van de omstandigheden in Oekraine.

Het is leuk toneelgespeeld van Thierry Baudet en Geert wilders met hun zogenaamde goede bedoelingen voor het Nederlandse volk alleen de journalist die zij als held delen met Adolf Eichmann verraadt hun ware antisemitische natuur. En hun diepste overtuigingen en bedoelingen. Thierry Baudet zal de dagboeken en andere geschriften van zijn held op zijn nachtkastje hebben liggen en elke keer wanneer hij twijfelt te raden gaan bij de man die hij zo bewondert en 8 juni 1895 te Parijs willens en wetens de basis heeft gelegd voor de genocide op Joden en de crisis van vandaag en morgen.

Share |

Permalinks