U bent hier: Home / Inval Oekraïne volgens volkenrecht

Inval Oekraïne volgens volkenrecht

by J.L. de Kreek — last modified 27-02-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Afgezet tegen het volkerenrecht en de invulling die Nederland en bondgenoten daaraan geven is de inval van Rusland in Oekraïne daarmee niet in strijd. Nederland vergeet graag de eigen sociaal christelijke bijdrage aan de volkenrechtelijke verhoudingen. De oorlog in Irak die zonder geldige reden is gevoerd en waarbij bovendien door de Tweede Kamer gesteund massavernietigingswapens zijn gebruikt is nog altijd niet vergeten. De pijn wordt nog dagelijks gevoeld in gebieden die jaar in jaar uit excessief zijn gebombardeerd met verarmd uranium. In Oekraïne worden pro-Russische bevolkingsgroepen stelselmatig lastiggevallen door militante Nazi’s. Deze Nazi’s worden gesteund door Europese politici wetend wie ze helpen.

De druk op Oekraïne om lid te worden van de Nato is op zichzelf een daad van agressie. De Nato is niet zuiver defensief. De Nato is het speeltje van Amerikaanse opportunisten waarmee ze om de haverklap iedereen kunnen aanvallen die het niet eens is met de Amerikanen en de natte tosti's die hen volgen. De actuele oorlog in Oekraïne is uitgelokt door Amerikanen en Europeanen die werken aan de complete realisatie van de ideeën van de helden van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann. De oorlog is begonnen jaren geleden reeds door de strijd vanuit het Westen gesteund tegen pro Russische bevolkingsgroepen. Dat is een strijd van deelnemers aan de beweging van de helden van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann. De militante Nazi’s in Oekraïne hebben de actuele oorlog in Oekraïne jaren lang uitgelokt. Putin denazifiseert Oekraïne. Dat zouden meer wereldleiders moeten doen.

Deze oorlog van de beweging van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann wordt gevoerd sinds 1895 en heeft tot doel omwenteling van de wereldmacht. Daarvoor heeft deze beging chaos nodig, die het overval brengt. In Irak, Afghanistan, Libië, Syrië, en nu Oekraïne. Het Westen wordt bestuurd door beroepsmoordenaars. Mensen die in staat zijn ongetemde problemen te laten plaatsvinden en hun handen te wassen in onschuld. Nederlanders, Belgen, Britten, Amerikanen en andere zogenaamde bondgenoten zijn de initiators van de oorlog in Oekraïne. Als van ouds geholpen door de nationale en de internationale leugenpers. Thierry Baudet en Geert Wilders zijn sponsors van de beweging die schuldig is aan de Holocaust en de gewapende en gewelddadige Jihad. Als het radicaal uit de hand loopt allemaal in Oekraïne, beschikt Putin over een immens achterland bevolkt met tot de tanden gemotiveerde Jihadisten die het Westen nog een poepie willen laten ruiken.

Share |

Permalinks