U bent hier: Home / Westen bewapent Nazi’s

Westen bewapent Nazi’s

by J.L. de Kreek — last modified 01-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Op dit moment worden de Nazi’s door het westen geholpen met wapens om in Oekraïne te vechten tegen de Russen. Meeste mensen weten niet dat Jihadisten ook zijn bewapend door het westen. ISIS is het proxy leger van de beweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders. De Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog waren ook het proxy leger van deze beweging. Deze beweging is opgericht te Basel 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist. Journalist Wierd Duk van de Telegraaf weet hier alles van want hij is historicus. Bovendien was de Telegraaf al in 1922 in bezit van de agenda voor oppermacht en Holocaust van de beweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders.

In Oekraïne is de militante kern van de tribe der Nazi’s gehuisvest. Ze voelen zich daar thuis in de politiek en vertegenwoordigen de strijdende partijen die jaren achtereen pro-Russische bevolkingsgroepen terroriseren. Er wordt nadrukkelijk gewapperd met de Nazi-vlag. En ook andere Nazi-tekens worden met trots gevoerd. Mensen geloven dit niet want de president van Oekraïne zou zelf Joods zijn. De beste man is Zionist. Dat is heel wat anders. Zionisten en antisemieten zijn van oudsher elkaars beste vrienden en trouwste bondgenoten. Meeste mensen weten dit niet omdat het onderwijs in verband met de Holocaust niet is wat het lijkt. Hitler was partner van de Zionisten. Hij is speciaal geaccrediteerd door de Zionistische Congressen. De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van Israël in oprichting.

De bedoeling van de Zionisten is om alle Joden uit de Diaspora te verdrijven en ze samen te pakken in het wereld-getto te Palestina. En ze daar bij en tijdens de volgende Holocaust volledig uit te roeien; waarna een telg van het wereldhuis van de patroon van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders te Jeruzalem officieel gekroond zal worden tot Koning der Joden en Keizer van Nederland, de wereld en Europa. De Zionisten zijn een beweging van antisemieten die de Joodse identiteit stellen en sinds 1897 militair en anderszins het gehele Joodse volk stalken, belagen, aanvallen. En uitroeien. De Holocaust is het werk van de Zionisten. De Zionisten zijn te Basel 1897 opgericht, bestuurd en geleid door journalisten. Tot op de dag van vandaag bepalen journalisten en hun media de antisemitische cultuur der Zionisten.

De oorlog in Oekraïne is de oorlog van de beweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders tegen de mensheid in het algemeen en de Joden in het bijzonder. Het is niet de oorlog van Putin tegen Europa. Het is de oorlog van de Nazi’s tegen Europa, die wordt uitgelokt met jarenlange militair terroriseren van pro-Russische bevolkingsgroepen door militante Nazi-divisies die de Oekraïne strijdkrachten rijk zijn. De militaire acties van de Nazi’s in Oekraïne afgelopen jaren hebben geleid tot een reactie van de Russen wat een kettingreactie veroorzaakt die de rest mogelijk maakt. Deze Oekraïense nazistrijders worden gesponsord door Zionistische oligarchen die net als het wereldhuis van de patroon van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders, zich inspannen voor omwenteling van de Franse Revolutie en vesting van aristocratisch oppermacht voor dat wereldhuis and friends and allies.

Share |

Permalinks