U bent hier: Home / Hitlers glory in Oekraïne

Hitlers glory in Oekraïne

by J.L. de Kreek — last modified 07-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Niemand mag zich vergissen in de oorlog in Oekraïne. Er kan van alles worden gezegd over Putin. En dat de inval in strijd is met het volkenrecht. Meest relevante constatering is dat deze oorlog al meer dan acht jaar is voorgekookt door Oekraïne en VS om 75 jaar na dato weer een ijzersterke Nazikrijgsmacht in Europa op de been te krijgen. De oorlog in Oekraïne is uitgelokt. Bedoeld om te ontsporen in het belang van de beweging van de Zionistische oligarchen in Oekraïne. Het is de volgende Zionistische oorlog op weg naar oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann.

De Zionistische oligarchen en de neo-nazi’s in Oekraïne kunnen het goed met elkaar vinden. De antisemieten zijn van oudsher de beste vrienden en de trouwste bondgenoten van de Zionisten. Putin voert in Oekraïne een oorlog voor denazificatie. Feitelijk voert hij daarmee oorlog tegen de Zionisten omdat de Zionisten aard en nagelvast onderdeel zijn van de Nazi’s. De president van Oekraïne is Zionist.

In Auschwitz zijn de Joden door de Zionisten vermoord. De SS stond erbij en keer ernaar. De Zionisten zijn de Nazi’s die anderen voor hun karretje spannen voor complete realisatie van de ideeën van de held van Geert Wilders en Tierry Baudet en Adolf Eichmann, waaronder begrepen een volgende Holocaust. Zoals meeste mensen weten zijn in de oorlog niet alleen miljoenen Joden vermoord, ook tientallen miljoenen andere mensen hebben het leven gelaten. De Nazi’s offeren de hele mensheid voor realisatie van hun doel: oppermacht en uitroeien van het gehele Joodse volk.

De Nazi’s zoals Nazi’s zijn, zijn na de oorlog nooit berecht. De grote jongens en meisjes die in der tijd alles hebben bekokstoofd bepaalde na de oorlog de geschiedschrijving. De hele strijd van de zogenaamde geallieerden tegen de Nazi’s is niets meer en niets minder dan de Nazi’s die hun Hitler wippen en een front vormen tegen de oprukkende Rusland. Hitler is gefinancierd door Amerika. Mensen denken dat de Amerikanen de bevrijders zijn van Europa. Grote vergissing.

Amerikanen hebben Hitler groot gemaakt met heel veel geld wat werd gekoerierd via Rotterdam naar het bureau van Hitler en aan de Führer persoonlijk is afgegeven. Niemand wil het weten. De plannen voor de Holocaust zijn bedacht door journalisten. Mensen die vaardig zijn in communicatie. En de media bestieren. De man die de Holocaust heeft bedacht wordt als held op een voetstuk geplaatst door Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. De Telegraaf weet er al van sinds 1922.

Toen hebben journalisten van de Wakkerste Krant in het Amsterdamse concertgebouw bij en tijdens de feestelijke presentatie van de dagboeken van de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann, de ideeën voor de Endlösung in handen gekregen. De recensenten van de Telegraaf waren laaiend enthousiast en vol lof voor deze journalist en grote antisemiet die het wereldhuis van zijn patroon op de idee heeft gebracht van de Holocaust als middel tot omwenteling van de Franse Revolutie, vestiging van aristocratisch oppermacht en ter easy management van de Joodse getto’s door het wereldgetto in Palestina te vestigen.

Share |