U bent hier: Home / Nazi’s in Pers en Politiek

Nazi’s in Pers en Politiek

by J.L. de Kreek — last modified 29-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Het bagatelliseren van het Nazisme door het Algemeen Dagblad in een artikel waarin Joden verondersteld beweren in Oekraïne geen problemen te ondervinden van Nazi's, vindt zijn grondslag in de diepgaande collaboratie van Pers en Politiek met de Nazi's. Joden die in Oekraïne klagen over Nazi’s worden misschien wel vermoord. De gewillige beulen die de Joden vermoordde in de kampen kwamen uit Oekraïne. De SS stond erbij en keek ernaar. Pers en Politiek kijken opzettelijk weg van de authentieke documenten die bewijzen dat journalisten en hun media de grote initiators zijn van de Holocaust.

Zorgvuldig voorbereid sinds 1895 middels virulente leugenpers over Joden en antisemitisme. Het begon allemaal bij journalist Theodor Herzl en zijn ‘fake news’ in verband met de Dreyfusaffaire. En zijn antisemitische hetze tegen de Protestrabbijnen. Theodor Herzl is het creatieve brein van de Endlösung. Pogroms in Oost Europa eind 19e eeuw zijn door hem bewerkstelligd. Journalist Theodor Herzl is ook de man die de Holocaust heeft bedacht. Dit schrijft hij zelf in zijn dagboeken. Het was Parijs 8 juni 1895 dat hij het allemaal in zijn eigen woorden noteerde in zijn dagboeken die de Telegraaf in 1922 in bezit kreeg.
><br>Inmiddels staan de authentieke documenten een jaar of tien online. Sinds 2016 is er een passende website met een nuttige analyse van de historische feiten die bewust worden genegeerd door Pers en Politiek. Ook zo’n tien jaar worden onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder het Openbaar Ministerie valt bedreigd en bedrogen met terroristisch oogmerk door journalisten die deelnemen aan de beweging die zit achter de Holocaust om de inhoud van de authentieke documenten niet te objectiveren. Dat juist journalisten als Hans Knoop en Arnold Karskens wegkijken van deze authentieke documenten bewijst het Nazisme en antisemitisme in de journalistiek.
><br>Zowel journalist Hans Knoop als Arnold Karskens beweren Nazi-jagers te zijn. Dan is het gek dat zij bij en tijdens hun jacht niet die authentieke documenten betrekken waaruit de identiteit blijkt van de grote initiators van de Holocaust.  De bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van de statelijk acterende beweging van de journalist die het creatieve brein is van de Endlösung. De antisemieten zijn de beste vrienden en trouwste bondgenoten van  deze beweging. En speciaal geaccrediteerd om de openbare orde te handhaven. Adolf Hitler was de nutteloze leider waarmee de beweging van journalisten de Endlösung van alle kanten kon benaderen. De feiten zijn ook voor het Algemeen Dagblad, Hans Knoop, Arnold Karskens en Frenk van der Linden te vinden op www.holocaustles.nl.

Share |

Permalinks