U bent hier: Home / Oorlog om Israël

Oorlog om Israël

by J.L. de Kreek — last modified 06-04-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Het gewapend conflict in Oekraïne is de voortgezette oorlog van de Russen tegen de Nazi’s. De geschiedenis wijst uit dat de ervaring van het Joodse volk met de Russen is dat zij Auschwitz hebben bevrijd. En dat de Joden aan de oorlog vooraf met open armen zijn ontvangen door de socialisten. De Joden en de arbeidersbeweging in Rusland konden het goed met elkaar vinden. Dankzij de Franse Revolutie, het Contract Social, de Verlichting en Rousseau konden in West Europa tot eind 19e eeuw de Joden het goed vinden met iedereen. Het antisemitisme waaronder het Joodse volk gebukt ging was vrijwel verdampt, constateerde ook de grote Zionistische leiders Theodor Herzl en Ze'v Jabotinsky tussen 1895 en 1940.

Daarom dat de Zionisten sinds de Dreyfusaffaire actief werken aan opruien tot antisemitisme. Zonder antisemitisme konden zij de Joden niet in hun macht krijgen en onderdrukken. De Zionisten zijn eind 19e eeuw een verbond aangegaan met antisemieten. Antisemieten zijn hun beste vrienden en trouwste bondgenoten. De getto’s waarin Joden werden gehouden door de rijken onder de Zionisten zijn gemanaged door antisemieten die vriend met en bondgenoot van de Zionisten waren. Ze'ev Jabotinsky streed tot zijn dood in 1940 tegen het belang van het gehele Joodse volk ter bevordering van de Holocaust op de locatie te Auschwitz die zijn paramilitaire organisatie Betar in 1933 had uitgekozen als locatie voor het kamp. De leden van Betar waren de initiële Bruinhemden waaraan de Duitse Bruinhemden zich spiegelde. Zionisme is een antisemitische ideologie van niet Joden die de Joodse identiteit stelen om het gehele Joodse volk een slechte naam te geven.

Dat de tekens Israël worden gebruikt ter onderscheid van een statelijke actor is buitengewoon ongepast. Israël is de naam van het gehele Joodse volk. De natie die de Joden zijn is geen land en geen nationaliteit. De Joodse nationaliteit bestaat niet. Bovendien komen de Joden uit Irak. De Joodse cultuur is anders dan de journalistiek en media ervan maken. Gevoed door antropologen die prominent deelnemen aan de beweging der Zionisten die schuldig is aan de Holocaust. Anders dan meeste mensen denken is de Holocaust niet bewerkstelligd door Adolf Hitler. De Holocaust is bedacht door de journalist die te Basel 1897 de vereniging heeft opgericht die de rechtsvoorganger is van de actuele staat Israël te Palestina.

In het Jodendom is Palestina heilig. In het Jodendom bestaat geen Joodse Staat. In het Jodendom bezitten Joden de nationaliteit van het land van geboorte en handhaven zij de Drie Eden. De Drie Eden zijn de eden die Onze Lieve Heer de Joden en de niet Joden heeft laten afleggen ter bescherming van de Joden in de Diaspora en ter bevordering van de kwaliteit van het leven. Joden zijn niet zelden bekwamen artsen zoals dr. Zelenko die met zijn protocol al aan het beging van de Coronacrisis de hele wereld had kunnen genezen, als de beweging die achter de Coronacrisis zit niet net zo antisemitisch was als de grote initiators van de Holocaust. De Coronacrisis is het werk van de beweging die zit achter de Holocaust en de oprichting van Israël. De zogenaamd Joodse Staat hebben de Zionisten bedoeld als wereldgetto waar zij de overgebleven Joden massaal zullen slachten als lammen bij een zoenoffer.

Share |