U bent hier: Home / Oekraïne oorlog oplossing Jodenprobleem

Oekraïne oorlog oplossing Jodenprobleem

by J.L. de Kreek — last modified 08-04-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Omdat niemand in Nederland deugdelijk Holocaustonderwijs krijgt zien meeste mensen niet dat de oorlog in Oekraïne de opmaat is naar de totaal oplossing van het Jodenprobleem. Over Rusland kan van alles worden gezegd. Voor zover het meent militair te moeten optreden in Oekraïne had het zich niet kunnen beperken tot de gehanteerde methode-Irak die door VS en bondgenoten unilateraal is toegepast in 2001. Ook Irak is geplunderd. In 2010 is door de Hoge Raad een verzoek om strafvervolging van de Nederlandse plegers van de genocide in Irak afgewezen omdat het artikel 119 Grodwet-feiten betreft. Bij de aangifte was vermeld dat deze volkerenmoord een antisemitisch motief bezit omdat de inwoners van Irak Semieten zijn, en genetisch gelijk aan de Joden. Bovendien komen de Joden uit Irak.

Joden wonen graag in Irak. Het verhaal van de Joden in Irak wordt nooit verteld in Nederland. Terwijl het van belang is om te begrijpen hoe het zit met de vijanden van de Joden en wie dat werkelijk zijn. De Joden in Irak worden bedreigd door de Zionisten om te emigreren naar Israël. Er is zelfs sprake van door Zionisten bewerkstelligde aanslagen op Joodse doelen in Irak om de Joden op te drijven naar het wereld-getto te Palestina. De stichters van de zogenaamd Joodse Staat Israël zijn de personen die vroeger de gettomanagers waren en/of daarmee samenwerkte. Israël is door de grondleggers van het Zionisme bedoeld als eenvoudig management van de over de wereld verspreidde getto’s waarin zij geholpen door antisemieten de Joden gegijzeld hielden.

Meeste mensen weten niet wie Joden zijn en wie niet omdat 124 jaar geleden de Zionisten de Joodse identiteit hebben gestolen en doen alsof zij Joden zijn, antisemieten bewust opruiend tegen het gehele Joodse volk. De feiten in verband hiermee worden al een jaar of tien of meer gedeeld. Niemand stelt belang in het kennen van de feiten in verband met de voorbereidingen op de Holocaust en wie daaraan allemaal deelnamen, en deelnemen. De Holocaust is niet voorbij. De Zionisten hebben nog een Holocaust geagendeerd. Ook gespiegeld aan Ezechiël. President Zelensky van Oekraïne is een Zionist. Hij draagt Brownshirts. Dat is meer dan toeval want de militaire milities van grote Zionistische leider Ze’v Jabotinsky waren de initiële bruinhemden waaraan de antisemieten zich spiegelde.

Omdat niemand de feiten wordt onderwezen in verband met de Jodenvervolging weten meeste mensen niet dat antisemieten de beste vrienden en trouwste bondgenoten zijn der Zionisten. En speciaal zijn geaccrediteerd door de Zionisten om de openbare orde te bewaren. Nu in Oekraïne herleeft het revisionistisch Zionisme van Ze’v Jabotinsky en Betar. De Sonderkommando's met de kampfunctie die de Joden hebben vergast en verbrand waren leden van Betar. Volunteers die ook in de getto’s de orde handhaafde. Betar kampeerde al in 1933 op de locatie waar later Auschwitz verrees. Betar is populair op de Bergen van Israël; daar waar de volgende Holocaust zal plaats vinden. De oorlog in Oekraïne brengt stromen Joodse vluchtelingen op gang richting Israël. De eerste Joden die voor de Tweede Wereldoorlog moesten vluchten voor de door de Zionisten bewerkstelligde pogroms in Oost Europa, kwamen ook uit Oekraïne.

Er wordt door de vrienden van Oekraïne emotioneel gedaan dat Babi Yar is gebombardeerd door de Russen. Daar zijn in een ravijn in Kiev zijn 29-30 september 1941 rond de 33.771 Joden geëxecuteerd. De Russen hebben Auschwitz bevrijdt. Dat is het kamp wat is gebouwd door de onderneming van het wereldhuis van de patroon van de held van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann. Nu zeggen de Russen de mensheid te verlossen van de harde kern aan Nazi’s in Oekraïne die extreem strijdlustig zich traint in de strijd tegen de Joden en alle anderen ondermensen. De aantrekkingskracht van Oekraïne op vechtlustige types is groot. Samen met de Nato-bondgenootschappen worden vandaag in Oekraïne van de Nazi-strijdkrachten van president Zelensky gestaalde vechters gemaakt die het ideaal van een communisten en Joden vrije samenleving compleet zullen realiseren in het belang van het wereldhuis van de patroon van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann.

Share |

Permalinks