U bent hier: Home / De aanslag op Schouwink en Van Uhm

De aanslag op Schouwink en Van Uhm

by J.L. de Kreek — last modified 18-04-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Afghanistan 18 april 2008. Mark Schouwink en Dennis van Uhm sneuvelen. Het explosief is op afstand ontstoken. Vanuit Nederland. De vraag of de Nederlandse daders vervolgd zullen worden is nog niet beantwoord. De beweging waaraan deze daders deelnemen bedreigen het Openbaar Ministerie met terrorisme om niet op te treden, de beweging ongemoeid te laten en de complete realisatie van de ideeën van de oprichter van de beweging te onderschrijven. Waaronder begrepen een volgende Holocaust. Het is een rode draad van de oprichting van de beweging naar de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging, de aanslagen in de VS 9/11, de aanslag op Schouwink en Van Uhm, de Coronacrisis en de oorlog in Oekraïne.

Mark Schouwink en Dennis van Uhm zijn respectievelijk de beste militair van de NATO en de zoon van de commandant der strijdkrachten. De dader is Geert Wilders. Willens en wetens, bekend met het risico, schoot hij hen bij en tijdens gewapend conflict in de rug misbruik makend van het vrije woord. GeenStijl die lid is van de Telegraaf-familie is nog altijd verheugd over het succes van de aanslag zo blijkt uit de URL van bijpassend bericht van de tendentieuze, ongefundeerde en nodeloos kwetsend site met de titel "eerste echte Fitna-dode" (eindelijk_fitna_maakt_slachtof). Geert Wilders heeft deze aanslag gepleegd met het oogmerk aristocratisch oppermacht te vestigen voor het wereldhuis van de patroon van zijn held. En om het gehele Joodse volk uit te roeien. Geert Wilders haat Joden tot op het bot. De held van Geert Wilders is de man die de Endlösung heeft bedacht. Dat is een journalist die daarvoor in 1895 reeds het plan heeft ontwikkeld en om het wereldhuis van zijn patroon de Franse Revolutie te laten omwentelen. En wereldmacht te laten grijpen.

GeenStijl kan dat weten want de authentieke feiten die dit objectief bewijzen zijn openbaar en de redactie van GeenStijl heeft regelmatig met de neus er bovenop gestaan. Ook anderszins is werk gemaakt van de ontmaskering van Geert Wilders als grote naoorlogse Nederlandse leider die actief werkt aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust. Meeste mensen denken dat de Holocaust een eenmalig event is wat is afgerond in 1945 en wat niet meer kan gebeuren want de Joden zijn nu allemaal veilig bewaakt in Israël. Dat is een vergissing. Israël is de locatie waar de volgende Holocaust zal plaatsvinden. Die Staat is bedoeld als wereld-getto. Door de held van Geert Wilders die willens en wetens de gewapende en gewelddadige Jihad uitlokt zich in te spannen tegen de Joden. Geert Wilders pleegt met het vrije woord als zijn wapen aanslagen op Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan. En verhoogt terreurdreiging. Bij en tijdens gewapend conflict. Hij wordt daarbij opzichtig geholpen door journalisten en hun media.

De Telegraaffamilie is ermee bekend dat Geert Wilders in werkelijkheid de Nederlandse naoorlogse Nazileider is die het tot zijn taak heeft gemaakt Nederland, de wereld en Europa naar de afgrond te dragen zodat het wereldhuis van de held van zijn patroon aristocratisch oppermacht kan grijpen geholpen door de Heilige Stoel. De Telegraaf bezit het draaiboek al sinds 1922. De Jodenvervolging en de aanslag op Mark Schouwink en Dennis van Uhm hebben causaal direct met elkaar te maken omdat de in Nederland verblijvende Nederlandse daders leidend deelnemen aan de beweging die achter beide zit met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor het wereldhuis van de patroon van de held van Geert Wilders. En het gehele Joodse volk uit te roeien. Geert Wilders heeft nog een held. Dat is de oprichter van de initiële bruinhemden. Ook president Zelensky van Oekraïne neemt deel. Het werk van Zelensky and friends heeft ook tot doel de Joden uit te roeien. Mark Schouwink en Dennis van Uhm zijn bewust geofferd door Geert Wilders. In het belang van de realisatie van zijn utopisch wereldbeeld.

Share |

Permalinks