U bent hier: Home / Zionisten bedreigen de Joden

Zionisten bedreigen de Joden

by J.L. de Kreek — last modified 28-04-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Offline worden de Joden door de Zionisten bedreigd met bruut geweld om geen verzet te plegen tegen het Zionisme. Sinds 1922 sturen Zionisten boeken naar Synagoges aangaande de ideeën van de Zionistische leider Herzl met daarin niet mis te verstane bedreigingen met geweld bij verzet tegen het Zionisme. Zionisten zitten overal en liegen en bedriegen iedereen helemaal de moeder. Dat doen ze al 124 jaar als volleerde communicators en professionele journalisten. Het Zionisme en de journalistiek in het algemeen zijn met elkaar verwezen omdat de oprichters van de antisemitische beweging der Zionisten journalisten zijn die tot op de dag van vandaag op handen worden gedragen in de media.

Zionisten bedreigen al tien jaar onderdelen van de Staat der Nederlanden om de schuld van de Zionisten aan de Holocaust niet te erkennen. Al die tijd wordt opzichtig melding gemaakt van het feit dat de openbare authentieke protocollen van de Zionistische Congressen en de openbare authentieke dagboeken van Theodor Herzl en zijn Zionistische Schriften en het werk van zijn opvolger Ze'ev Jabotinsky, er geen enkel misverstand over laten bestaan dat de Zionisten zitten achter de Holocaust. En dat ze vandaag werken aan hun volgende Holocaust. Onder andere geholpen door de Zionistische president Zelensky van Oekraine. Feitelijk bedreigen de Zionistische vrienden van de Zionistische Zelensky onderdelen van de Staat der Nederlanden om niet te erkennen dat hij een ouderwetse Bruinhemd is.

De initiele Bruinhemden waren Zionisten. Hun oprichter kwam uit Oekraine, Odessa. En Oekraine heeft een rijke geschiedenis van pogroms op de Joden. In de periode tussen 1900 en 1921 zijn er ruim 100.000 Joden door pogroms om het leven gebracht. Ter voorbereiding op wat er later volgende. Deze pogroms zijn voorbereid vanuit West Europa. Door de grote Zionistische leider Theodor Herzl persoonlijk die voor zijn dood in 1904 in Oost Europa lobbyde voor medewerking aan de door hem bedachte Endlosung. In samenwerking overigens met Baron Edmund de Rothschild. Deze feiten staan allemaal bewezen in de duizenden authentieke documenten uit de archieven der Zionisten die niemand krijgt onderwezen op school. Deze documenten zijn openbaar. En bekend bij journalisten. En historici. Zionisten zijn geen Joden. Zionisten zijn de handlangers van de Nazi's

Share |

Permalinks