U bent hier: Home / De jeugd en sixmillionjews.nl

De jeugd en sixmillionjews.nl

by J.L. de Kreek — last modified 06-05-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De jeugd van tegenwoordig schrijft in proefwerken “van die zes miljoen Joden” en gelooft het niet. Het wordt verteld door Kai Pattipilohy bij NPORadio1. Ze is oprichter van Diversion, een organisatie die leraren helpt om moeilijke of gevoelige onderwerpen toch te behandelen in de klas. Leerlingen zeggen zelf te onderzoeken of iets klopt wat ze op het NOS journaal zeggen. Verstandig. Dat leerlingen het verhaal van de zes miljoen Joden niet geloven is zo gek nog niet. Er bestaat geen objectief bewijs dat er daadwerkelijk zes miljoen Joden zijn vermoord in de kampen. De meest betrouwbare cijfers laten zien dat het om zo’n 3,3 miljoen Joden gaat. Zelfs het Tracing Instituut in Bad Arolsen wil geen aantallen noemen.

Desondanks komt het getal van zes miljoen niet uit de lucht vallen. Op de website sixmillionjews.nl staan een groot aantal publicaties uit Zionistische media in de Verenigde Staten van Amerika sinds 1900 waarin herhaaldelijk wordt aangekondigd dat zes miljoen Europese Joden zullen omkomen. Hoe kunnen deze Zionistische media dat weten in 1900? Het antwoord daarop is dat de Endlösung en de Holocaust doelbewust zijn bewerkstelligd door de Zionistische congressen die al sinds 1897 actief strijden tegen assimilatie van Joden en voor oppermacht en uitroeiing van het gehele Joodse volk. De authentieke documenten die het vooropgezette plan van de Zionisten om de Endlösung te laten uitvoeren door hun antisemitische vrienden en bondgenoten staan op de website www.holocaustles.nl.

De authentieke documenten op die website zijn altijd openbaar geweest. En hebben altijd gecontroleerd gecirculeerd onder journalisten en historici. De Telegraaf is al sinds 1922 bekend met de plannen van de Zionisten om zes miljoen Joden uit te roeien. Nog altijd liegt de prominente journalist en historicus Wierd Duk over de Holocaust en de betrokkenheid van journalisten daarbij. De plannen voor de Holocaust zijn geschreven door journalisten. De Zionistische beweging is in strijd met het Jodendom opgericht door journalisten. Dat na de Tweede Wereldoorlog iedereen wordt geïndoctrineerd met die zes miljoen Joden is omdat de Zionisten de bedoeling hebben gehad exact zes miljoen Joden om te brengen. Dit plan is mislukt. De Russen hebben voortijdig Auschwitz bevrijd.

De jeugd van tegenwoordig die twijfelt in verband met de inhoud van het onderwijs en het NOS journaal is niet op het achterhoofd gevallen. De jeugd wordt zwaar bedrogen over een heleboel feiten die een ieder bepaaldelijk aangaat. Van de Holocaust tot en met 9/11 en Corona en AIDS en HIV en de Jeugdzorg. De jeugd wordt overladen met bedrog door docenten die stuk voor stuk beter moeten weten en beter kunnen weten wanneer ze niet als zwakzinnige geiten herkauwen wat hen wordt voorgehouden en net als de jeugd de feiten onderzoeken. Het onderwijs, de journalistiek, de wetenschap staan stijf van het bedrog. De jeugd van tegenwoordig wordt bij en tijdens examens getoetst of het dit bedrog goed genoeg uit het hoofd heeft geleerd en kan herhalen. Opdat de jeugd de eigen toekomst verknalt en de leugens en het bedrog overdraagt aan de volgende generatie zodat niemand te weten komt wat de feiten zijn.

Share |