U bent hier: Home / Arnold Karskens ongehoord hypocriet

Arnold Karskens ongehoord hypocriet

by J.L. de Kreek — last modified 14-06-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Arnold Karskens is oprichter en voorzitter van Ongehoord Nederland. Ongehoord betekent: affreus, afschuwelijk, afstotend, akelig, bar, onduldbaar, lelijk of crimineel. Arnold Karskens is oud oorlogsverslaggever. Hij zegt jacht te maken op oorlogsmisdadigers. In een interview in 1996 zegt hij afkomstig te zijn uit een verzetsfamilie. In 2016 verscheen van zijn hand Journalist te koop - hoe corrupt zijn onze media? Tussen oktober 2017 en oktober 2019 hield Karskens een Zwartboek van het NOS Journaal bij, waarin hij vermeende misinformatie en discriminatie uitgezonden door de NOS Nieuwsdienst verzamelde. Arnold Karskens maakte zich boos om journalisten die embedded meegingen met de strijdkrachten naar Afghanistan terwijl hijzelf is ingelijfd door strijders. Nepnieuws is echt zijn ding. Hypocriet is een krachtige synoniem voor deze huichelaar.

Journalist Arnold Karskens doet zich beter en eerlijker voor dan hij is. Arnold Karskens verkondigt waarden waaraan hij zichzelf niet houdt. Nepnieuws is echt zijn ding getuige zijn visie op de aanslagen in de VS 11 september 2001.  Arnold Karskens beschermt oorlogsmisdadigers en geeft een podium aan politici die de grote initiators van de Holocaust als hun helden zien. Arnold Karskens is voorzitter van Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Journalist Jack Kooistra die wordt aangeduid als “Nazi-jager” is lid van het Comité van Aanbeveling. Lange tijd was ook VVD-politicus en buschauffeur Fred Teeven lid van dit comité. Fred Teeven was van 14 oktober 2010 tot 9 maart 2015 staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. Namens de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) maakte hij van 26 maart 2015 tot en met 22 maart 2017 deel uit van de Tweede Kamer. Eerder was hij officier van justitie in Amsterdam en lid van de Tweede Kamer namens Leefbaar Nederland, waarvoor hij bij de Tweede Kamerverkiezingen 2002 de lijst aanvoerde.

Crime fighter Fred Teeven was lid van de VVD en het Comité van Aanbeveling van de stichting van Arnold Karskens toen zijn partij samen met het CDA, de LPF demissionair politieke steun verleende aan de oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat in Irak. Deze oorlog en voorgaande militaire acties in Irak hebben geleid tot een genocide op de Semitische bevolking in Irak waarop Arnold Karskens weigert in te gaan. Als oorlogsverslaggever en zogenaamd bestrijder van oorlogsmisdaden is Arnold Karskens gewelddadig zwijgzaam over de oorlogsmisdaden en de genocide van de politieke partij van oud leden van het Comité van Aanbeveling van zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Het meest hinderlijke aan Arnold Karskens wellicht is dat hij actief strijd tegen personen die de grote initiators van de Holocaust ontmaskeren. En dat hij een podium geeft aan politici die de grote initiators van de Holocaust als helden zien.

De omroep Ongehoord Nederland waarvan Arnold Karskens voorzitter is geeft regelmatig een podium aan de partij van Thierry Baudet. Van Thierry Baudet is bekend dat hij de journalist Theodor Herzl als held bewondert. Het gedachtegoed van Theodor Herzl is de grondslag voor de ideeën van Thierry Baudet. Dat journalist Theodor Herzl de grote initiator is van de Holocaust is bekend bij journalist Arnold Karskens want in zijn boekje Journalist te koop: hoe corrupt zijn onze media?, maakt hij de persoon die de waarheid over de held van Thierry Baudet aan het licht brengt uit voor “gekkie” die “eigenlijk in een dwangbuis” moet zitten. De feiten met betrekking tot de held van Thierry Baudet staan op de website www.holocaustles.nl. Die website documenteert de bewijzen die er geen twijfel over laten bestaan dat de beweging van de held van Thierry Baudet schuldig is aan de Holocaust. De held van Thierry Baudet is journalist. Het zijn journalisten als Arnold Karskens die de sleutelrol van de journalistiek bij de voorbereidingen op de Holocaust en het naoorlogs holocaust bedrog bewust onder de pet houden.
><br>

Share |

Permalinks