U bent hier: Home / Coronamaatregelen zijn terroristische aanslag

Coronamaatregelen zijn terroristische aanslag

by J.L. de Kreek — last modified 21-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronamaatregelen zijn een terroristische aanslag op de wereldbevolking met tot op heden mogelijk 100.000 doden tot gevolg. En een compleet verwoeste economie. In Nederland alleen lijden honderdduizenden mensen aan uitgestelde zorg wegens de Coronamaatregelen. Niemand hoeft te sterven aan Corona omdat er medicijnen bestaan die zelfs 60+ en 80+ patiënten binnen vier dagen klachten vrij maken. Deze medicijnen mogen niet worden verstrekt van de bestuurders die verantwoordelijk zijn voor de Coronamaatregelen.

Het is niet te begrijpen dat de Nederlandse journalistiek en media zo gedwee meegaan met het terrorisme van de Nederlandse bestuurders. Het bestuur in Nederland neemt sinds Balkenende I actief deel aan internationaal terrorisme. Eerst in Moslimlanden met meer dan een miljoen doden. En dan nu in eigen land. Er wordt al jaren steen en been geklaagd over macht misbruikende ambtenaren die de boel ronduit belazeren waar iedereen bijstaat. Werkelijk niemand heeft er aandacht voor. Of het nu gaat om de oorlog in Irak of Corona. De hele Nederlandse Pers verdedigt de hele tijd de terroristen in het Nederlands bestuur en de georganiseerde ambtelijke misdaad. 

Tegenwoordig is er internet en wordt er door duizenden deskundigen informatie gedeeld. Zelfs ondanks die rijkdom aan data en de mogelijkheid om zelf via internet onderzoek te doen naar de feiten blijven journalisten de terroristen en de georganiseerde misdaad napraten. Journalist Chris Klomp is daarvan een aansprekend voorbeeld. Deze man houdt zich bijkans dagelijks bezig met wat hij “complotwappies” noemt. Dit zijn mensen die heel goed zien en begrijpen dat journalisten en hun media de grootste bedriegers zijn op aarde zonder daartegen iets te kunnen ondernemen. Dat mensen een verband leggen tussen Corona en G5 is de schuld van de journalistiek en media en van de personen die de Coronamaatregelen bewerkstelligen omdat zij zo hard liegen over Corona. En de noodzaak van de maatregelen.

Journalisten en hun media bedriegen doelbewust over vrijwel alle onderwerpen die van belang zijn 9/11, Irak, Afghanistan, Libië, Mh17, kinderbescherming, auteursrechten, CO2, Milieuzones, de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, Corona you name it, de pers liegt erover. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat te Basel 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist de terreurbeweging is opgericht die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. En na de oorlog gewoon doorwerkt aan de realisatie van de doelen van de oprichters: oppermacht. De wil van deze terreurbeweging van journalisten domineert de geopolitiek sinds 1897. De Telegraaf neemt in ieder geval sinds 1922 actief deel. Journalisten en hun media zijn beroepsleugenaars in het belang van hun terreurbeweging.

Het bedrog met AIDS en Hiv is al sinds 1984 aan de gang. De bronnen die dit bedrog objectief bewijzen staan al jaren op internet. 30.000.000 AIDS-doden en een grote groep zichzelf verrijkende experts zijn het gevolg. Niemand hoeft AIDS te krijgen. Zeker niet van HIV want HIV veroorzaakt geen AIDS. De behandeling tegen HIV bewerkstelligt AIDS. Aan de behandeling ga je dood. Net als bij Corona. Iedereen kan op een natuurlijke manier genezen van HIV. Mensen kunnen meerdere keren besmet raken met Hiv. Het immuunsysteem ruimt het vanzelf op. De relatie tussen Hiv en AIDS is een correlatie. Geen oorzakelijk verband. Journalisten en hun media weigeren de experts te geloven want zij vinden de waarheid "controversieel".

Share |

Permalinks