U bent hier: Home / Lodewijk Asscher en Eva Drach

Lodewijk Asscher en Eva Drach

by J.L. de Kreek — last modified 30-06-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Eva Drach was een Hongaars Joods meisje, werd geboren in Gyor 22 juni 1940. In 1944 werd ze op transport gesteld naar Auschwitz en vermoord in een gaskamer. Kamerlid Lodewijk Asscher van de Partij van de Arbeid twittert daarover dat hij het nooit zal begrijpen. Hij wil het niet begrijpen. Het is goed te begrijpen door Lodewijk Asscher hoe Eva Drach is vermoord in Auschwitz. Samen met miljoenen andere Joden. De familie van Lodewijk Asscher ondersteunde de deportatie van Nederlandse Joden. Zijn overgrootvader Abraham Asscher was lid van de Joodse Raad die de Joden selecteerde voor transport. Lodewijk Asscher weet dat de Joodse Raad een dekmantel was voor de Zionisten waaronder zij zich verschuilde als handlangers van de Duitse bezetter.

De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van de Zionistische congressen. Dat was de volksvertegenwoordiging van de te Basel 1897 opgerichte statelijk acterende vereniging Erez Israël, zogenaamd in ballingschap. Opgericht door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor het wereldhuis van de familie Rothschild en 'on the fly' de Joden uit te roeien. Ook voor Lodewijk Asscher zijn de feiten makkelijk te zien en te begrijpen aan de hand van de duizenden pagina's authentieke openbare documenten uit de archieven der Zionisten sinds 1895. Deze documenten zijn ook voor Lodewijk Asscher te vinden op de website www.holocaustles.nl. Met daarbij een 'to the point' analyse.

Nu wil het geval dat de Zionisten het niet leuk vinden dat die site is gemaakt. Ook vinden zij het niet prettig dat de maker van die site via de Rechtspraak pogingen heeft gedaan de inhoud te laten objectiveren. Objectiveren in dit verband betekent dat de onafhankelijke en onpartijdige Rechtspraak bevestigt dat  in die documenten staat wat de maker van www.holocaustles.nl stelt en beweert op die site. Daarom worden onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de Rechtspraak valt al zo’n tien jaar terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door de Zionisten om die inhoud te ontkennen, van de feiten weg te kijken en de agenda voor oppermacht van de Zionisten te ondersteunen.

Ten gevolge van die bedreigingen en bedrog zijn zware misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten zoals de dodelijk aanslag van Geert Wilders op de beste militair van de NATO en de zoon van de Commandant der Strijdkrachten, nog niet vervolgd. Door die bedreigingen en bedrog zijn ook voorbereidingen op internationale misdrijven zoals het coronabedrog nog niet vervolgd. Ook bij de volgende Holocaust die de Zionisten 'as we speak' voorbereiden zal Lodewijk Asscher het niet begrijpen. Dat ligt nu eenmaal in zijn aard als geboren Zionist die de Joodse identiteit steelt, het Jodendom van binnenuit sloopt, de stakeholders van de Holocaust en 'the Great Reset' spekt. En de Joden het leven zuur maakt.

Share |