U bent hier: Home / Journalisten ondersteunen terrorisme

Journalisten ondersteunen terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 12-07-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klop van chrisklomp.nl maakt zich regelmatig druk over wat hij als valse frame, nepnieuws of desinformatie ervaart. “Hoe dom je ook oreert, het vals klaterende applaus op sociale media is nooit ver weg”, zijn de woorden van journalist Chris Klomp die ook in het leger zat en kinderen heeft. In het algemeen maken journalisten geen verschil tussen feiten en meningen. Bepaalde feiten zijn niet voor meerderlei uitleg vatbaar. Niet alles is afhankelijk van perspectief. Relativiteit bestaat soms gewoon niet. De aarde is niet plat voor de een en een bal voor de ander. Sommige feiten zijn onweerlegbaar. En staan feitelijk bij voorbaat vast. Zonder discussie.

Of Gd bestaat is niet zo’n feit. De soortelijke massa van staal en aluminium zijn wel zulke feiten. Die feiten staan buiten twijfel of althans blijken in ieder geval uit BINAS. Al meer dan 40 jaar hét naslagwerk bij biologie, natuurkunde en scheikunde. Het boek wat elke basisschool pupil in de handen gedrukt krijgt. Ooit is dat zo geweest. Sommige mensen zullen nog een exemplaar van BINAS hebben liggen. Anderen kunnen hun exemplaar aanschaffen op de site van Noordhoff. In dat boek met feiten staan de cijfers die het verschil uitdrukken tussen de soortelijke massa van staal en aluminium. Dit verschil is dermate groot dat elke journalist aan de beelden van 9/11 moet kunnen zien dat wat er wordt vertoond haaks staat op de officiële standpunten en beweringen in verband met die aanslagen.

Die vliegtuigen, als het normale vliegtuigen waren geweest, hebben nooit en te nimmer de schade kunnen leveren die is veroorzaakt. Dat kan natuurkundig absoluut niet. Mensen die in relativiteit geloven denken dan dat absoluten niet bestaan. Er bestaat geen wetenschappelijke theorie die het instorten van de torens van de Twin Towers ten gevolge van de aanslagen met de vliegtuigen, logisch kan verklaren. Deze natuurkunde bestaat niet. En ook de scheikunde kan het officiële verhaal niet logisch verklaren. Vooral personen die goed zijn met cijfers zoals wiskundige Pepijn van Erp van Skepsis.nl, moeten dit in een oogopslag kunnen zien en begrijpen want elke student krijgt op school het verschil voorgehouden tussen de soortelijke massa van staal en dat van aluminium.

Dan natuurlijk ook COVID. Geen enkele journalist blijkt de wil te hebben de feiten te ontdekken in de wetenschappelijke publicaties der virologen waarin zij objectief bewijzen dat zij de boel bewust bedriegen. Niemand is bereid de virologie te handhaven. Of überhaupt even logisch na te denken. Al die journalisten behandelen feiten als meningen en liegen vervolgens de waarheid alsof het gedrukt staat. Er zijn geen meerdere waarheden in verband met corona of bijvoorbeeld de Holocaust of de jaren lange verkrachtingen van de jeugd door de Nederlandse Overheid. Feiten zijn soms gewoon feiten, en voor elk weldenkend mens te begrijpen.

De natuurkunde kent ook een waarde toe aan de snelheid waarmee objecten vallen zonder weerstand, althans zonder andere weerstand dan van de lucht. Dat wordt vrije valsnelheid genoemd. Omdat de snelheid waarmee de torens van de Twin Towers zijn ingestort deze waarde benaderen kan men er donder op zeggen dat deze gebouwen van onder af zijn opgeblazen. Alles wijst op een aanslag op het fundament en de kern van de gebouwen. Als bij controlled demolition. Wat is het belang van de journalistiek en media om die feiten niet te accepteren? Elk  persoon wat goed bij het hoofd is doet daarover niet moeilijk zoals de journalisten. De feiten in verband met de ondersteuning van terrorisme door journalisten blijken allemaal nog vuiger te zijn.

Ook in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust liegen journalisten de feiten. Juist journalisten kennen de feiten want het zijn prominente journalisten die de ideeën hebben geleverd voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust aan het wereldhuis van de familie Rothschild om deze ongekroonde koninklijke familie der Joden officieel te kronen tot aristocratische bestuurders van de wereld. En het zijn journalisten die na de oorlog Holocaustleugens verspreiden om de criminele betrokkenheid van de beroepsgroep te verhelen. Het complot is dat journalisten al meer dan 123 jaar volop ondersteuning leveren aan de greep naar de wereldmacht van het syndicaat van industriëlen wat wordt geleid door het wereldhuis van de familie van de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann.

Share |

Permalinks