U bent hier: Home / Journalisten ondersteunen corruptie

Journalisten ondersteunen corruptie

by J.L. de Kreek — last modified 25-08-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Over de hele linie wordt corruptie ondersteund door journalistiek. Journalisten zijn de spreekbuis van corrupte bestuurders, boardrooms en ambtenaren. In Nederland verdwijnen minderjarigen gedwongen ten titel van uithuisplaatsing. Op grote schaal wordt door de private overheid misbruik gemaakt van macht gelegenheid en middelen voor menschenroof. Jeugdzorg is zuiver mensenhandel. Jonge mensen. Kinderen. De kwaadaardige opzet is onder andere te zien aan het feit dat helemaal niks verandert ondanks de vele rapporten die openbaren dat het bij de Jeugdzorg een vuige bende moet zijn.

Dat het niet deugt wat er gebeurt ten titel van kinderbescherming in Nederland in het bijzonder en verder in het algemeen spat uit welhaast elk dossier wat in verband daarmee wordt onderzocht. Niks deugt. De wetgeving rond de kinderbescherming is ronduit slecht. Er is helemaal geen civiele overheid nodig die waakt over het belang van minderjarigen. Heel veel van die kinderen zijn onder toezicht van een jeugdzorginstelling er slechter vanaf. Het gemiddelde resultaat is negatief. Dit betekent dat al die kinderen beter op de plek hadden kunnen blijven waar ze zaten dan was het voor de meesten van hen beter geweest. 

Geen journalist die er kritisch over schrijft. Journalisten vijzen kritisch te zijn. Gedwongen verdwijning is een internationaal misdrijf. Net als genocide. In Argentinië en in de oorlog verdwijnen mensen gedwongen. In Nederland verdwijnen kinderen gedwongen ten titel van uithuisplaatsing, dankzij het werk van private partijen met strafrechtelijk middelen in het civiel rechtelijke kader. De kinderrechter wordt daarbij voor het karretje gespannen van de corrupte uitvoerders die ermee bekend zijn dat zij hoewel niet beëdigd door de rechtspraak ambtsedig worden vertrouwd.

Dat in de jeugdzorg niet aan waarheidsvinding wordt gedaan, en dat dit al jaren bekend is, en dat journalisten in verband daarmee nog niet briesend en ronkend de misstanden hebben blootgelegd is ronduit een schande. Dat journalisten door de bank genomen geen feiten onderzoeken blijkt ook uit het gemak waarmee de journalistiek het Coronaterrorisme accepteert. Dit terrorisme is bewerkstelligd door corrupt ambtenaren van de ministeries die ook schuldig zijn aan de corruptie in de kinderbescherming.

De idee dat het dommigheid is wat journalisten drijft zoals bij journalist Chris Klomp van crisklomp.nl kan terzijde worden geschoven. Journalisten zijn niet dom. Ze hebben HBO. Dan hebben ze ook HAVO. Misschien dat journalisten allemaal geen exacte vakken hebben gedaan. Of alles zijn vergeten omdat ze in de praktijk toch niks hebben aan wiskunde, scheikunde en natuurkunde. ‘Dann haben sie es vergessen‘. Dat kan. Hebben journalisten massaal hun havo-examen gehaald en zijn ze na hun opleiding journalistiek spoorslags alles vergeten.

Waardoor journalisten nu collectief en individueel vrijwel niks anders doen dan het ondersteunen van corruptie. Er is geen wil in de journalistiek de feiten logish te begrijpen of gewoon de basisfeiten van de natuurkunde en biologie te handhaven die iedereen heeft gehad op school. Journalisten vertellen allemaal hetzelfde verhaal over de aanslagen in de VS 19/11 terwijl er geen wetenschap bestaat waarmee dat kan worden onderbouwd.

Share |

Permalinks