U bent hier: Home / Journalist Chris Klomp

Journalist Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 18-09-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp gelooft dat de torens van de Twin Towers zijn ingestort ten gevolge van de aanslag met de vliegtuigen. Misschien dat journalist Chris Klomp iets te veel televisie heeft gekeken want zulke stunts kunnen vliegtuigen alleen in films uit Hollywood. Dat de vliegtuigen zijn ter afleiding van de werkelijke oorzaak kan journalist Chris Klomp zelf beredeneren op basis van het algemeen bekende feit van de snelheid waarmee de torens van de Twin Towers loodrecht in het eigen fundament zijn ingestort. Misschien dat journalist Chris Klomp is vergeten dat hij op de middelbare school onderwijs heeft gehad in verband met de basis van de klassieke mechanica.

Soms zijn feiten niet afhankelijk van de waarnemer. Voor elke waarnemer ter wereld is de snelheid waarmee objecten naar de aarde vallen gelijk. De massa van de aarde die daarvoor verantwoordelijk is trekt de hele dag aan iedereen zodat men kracht moet zetten bij het opstaan. Journalist Chris Klomp kan met zijn basiskennis ook bedenken dat de etages onder het punt van inslag de etages daarboven altijd hebben gedragen. De massa van de bovenliggende etages is amper veranderd door de inslag met de vliegtuigen. De veroorzaakte brand geeft nooit genoeg energie voor de instorting, zelfs niet wanneer de stalenbalken zogenaamd zijn bezweken. Ook het instorten van etages en een mogelijke ‘pancake’ kan de verklaring niet zijn omdat er geen vertraging is waar te nemen bij en tijdens het instorten van de torens van de Twin Towers.

De officiële theorie van het instorten van de etages had door de opwaartse kracht van de onderliggende etages een vertraging van de instorting moeten laten zien. Dat is niet te zien. Pardoes stort alles in. Er blijft helemaal niks staan. Een paar kromme stalen delen van het geraamte van de torens van de Twin Towers bleven over. De gebouwen zijn verdwenen. Letterlijk verdampt. De logische oorzaak moet worden gezocht in het fundament en de kern van de torens van de Twin Towers. Dat experts zeggen dat het alles weg heeft van ‘controlled demolition’ is zelfs geen aanwijzing voor journalist Chris Klomp. Die houdt zich bezig met het demoniseren van complotdenkers, verder iedereen de maat nemend die zijn mening niet deelt. Journalisten staan aan de basis van de agenda voor oppermacht van het syndicaat van industriëlen wat bondgenoot was van de Nazi’s en stakeholder is van 'the Great Reset'.

In het algemeen zijn journalisten de meest onbetrouwbare bron van informatie. Journalisten werken actief mee aan het bewerkstelligen van oppermacht voor het wereldhuis van de held van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann. Journalisten zijn de schrijvers van de bron documenten van de agenda van het internationaal terrorisme. Deze bende van criminele verslaggevers spant zich ook in om het georganiseerd sadistisch kindermisbruik in Nederland buiten beeld te houden. Dat het team van the Red Pill Journal Show gedrielijk in het Pieter Baan Centrum bivakkeert  wegens de publicaties over Bodegraven, betekent niet dat er geen sprake is van georganiseerd ernstig en sadistisch kindermisbruik.

Share |

Permalinks