U bent hier: Home / Journalisten in diskrediet brengen

Journalisten in diskrediet brengen

by J.L. de Kreek — last modified 28-10-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Het is vanzelfsprekend je reinste flauwekul wat de minister-president stelt en beweert dat journalisten in een democratie hun werk moeten kunnen doen zonder in diskrediet te worden gebracht. Als journalisten in diskrediet moeten worden gebracht moeten journalisten in diskrediet worden gebracht. Meer dan voldoende grond om journalisten in diskrediet te brengen. Journalisten zijn kwaadaardig tuig. Georganiseerde misdaad. Laf tot op het bot. Grote huichelaars die niet eens basiskennis van de middelbare school praktisch kunnen toepassen. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn gepleegd door dezelfde beweging van journalisten als die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd.

Al jaren wordt er geklaagd over het werk van de kinderbescherming. Dossiers die moedwillig worden gefabriceerd door ambtenaren van de jeugdzorg. En er is geen enkele journalist die naar de kern van de problematiek wenst te kijken, of die in staat is de samenloop met het Coronabedrog te zien of patronen te herkennen. Steeds weer verleggen journalisten de focus van waar het om gaat. Journalisten prijzen elkaar het ongeluk om het bedrog en de nepnieuws wat zij zogenaamd vertrouwd en betrouwbaar openbaar maken. Journalisten zijn de personen die keer op keer aan de basis staan van ernstige misdrijven waaronder terrorisme. Na vijfentwintig jaar 11 september 2001 veinst journalist Chris Klomp nog altijd succesvol dat het officiële verhaal deugt. Laat journalist Chris Klomp de pip krijgen.

Het is zinloos namen te noemen. De lijst wordt eindeloos. Journalist Micha Kat zit al twee jaar in de cel omdat hij grote verhalen vertelt over sadistisch ritueel kindermisbruik. En het ene na het andere bericht van pedonetwerken in de wereld der Katholieken verschijnt zonder dat journalisten zich druk maken. De jeugdzorg in Nederland maakt zich ondersteund door journalisten schuldig aan ernstige vormen van misbruik van kinderen. De jeugdzorg-feiten kwalificeren als gedwongen verdwijning en mensenhandel. De strafbepaling in het wetboek van strafrecht in verband met mensenhandel is het langste artikel van alle artikelen van alle wetten in Nederland. Gedwongen verdwijning is een internationaal misdrijf. De feiten die bewijzen dat journalisten achter de Holocaust zitten en ‘as we speak’ de volgende Holocaust voorbereiden staan op de website www.holocaustles.nl.
> <br> Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden nu al een jaar of tien, twaalf, dertien terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door de beweging van journalisten die zit achter de Holocaust en 9/11 en de Coronacrisis en ritueel sadistisch kindermisbruik en de oorlog in Oekraïne en mogelijk de aanslag op de MH17, om de inhoud van de website www.holocaustles.nl niet te objectiveren. Journalisten zijn vuige misbruikmakers van het vrije woord ten nadele van de gemeenschap. En in het voordeel van de leiders en bestuurders van de beweging van journalisten die met terroristisch oogmerk journalisten en hun media financieren ter bevordering van zelfverrijking en ter vestiging van aristocratisch oppermacht.
>  <p>

Share |

Permalinks