U bent hier: Home / Strafzaak journalist Micha Kat zorgwekkend

Strafzaak journalist Micha Kat zorgwekkend

by J.L. de Kreek — last modified 19-12-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Duimpje omhoog voor Eric Donk van JDTVproducties die de strafzaak tegen journalist Micha Kat registreert. Eric Donk en Micha Kat hebben een fittie met elkaar, wat Eric Donk niet weerhoudt de behandeling te registreren van de strafvervolging van journalist Micha Kat. Daaruit blijken zorgwekkende ontwikkelingen. Journalist Micha Kat wordt door het OM “strafbaar complotdenken” verweten. Dat zou volgens de officier van justitie de basis zijn voor strafbare gedragingen. Journalist Micha Kat wordt strafrechtelijk vervolgd voor wat hij denkt. De gedachtepolitie is geboren.

Verder vallen vooralsnog de verwijten aan het adres van journalist Micha Kat zacht gezegd tegen. Journalist Micha Kat krijgt de schuld van gedragingen van een persoon die hij niet eens kent. Omdat deze persoon ook in de Telegramgroep zat van de Bataafse Republiek en ergens een raam ingooide. Bovendien is journalist Micha Kat al gestraft voor feiten die hem ten laste zijn gelegd omdat hij civiel is veroordeeld in verband met de kwestie Bodegraven. Dat de prominente personen die door journalist Micha Kat worden beschuldigd in Bodegraven geen strafbare feiten hebben gepleegd, betekent niet dat het geen misdadigers zijn.

De roep om het Coronatribunaal verstompt niet. Dat is omdat ten titel van behandeling van Corona, zeer ernstige misdrijven waaronder terrorisme worden gepleegd door de personen die journalist Micha Kat beschuldigt van in Bodegraven gepleegd satanisch ritueel kindermisbruik. Dit misbruik is er. Alleen toevallig net niet in Bodegraven zoals journalist Micha Kat denkt. Het is de vraag of de advocaat van Micha Kat kloten genoeg heeft om deze journalist bij te staan. Er moet nadrukkelijk een punt gemaakt worden van de bevoegdheid van de Haagse Rechtbank. Journalist Micha Kat heeft een serieuze hoogoplopende kwestie met de rechtspraak in het algemeen en Haagse rechters in het bijzonder.

Voorts verwijt journalist Micha Kat het Openbaar Ministerie in allerlei zaken halfbakken onderzoek te doen. Zoals in de kwestie Vaatstra. Waarover complotdenker Wim Dankbaar zich ook druk maakt. De rechtspraak in het algemeen en de Haagse rechtbank en hof in het bijzonder, de zittende en staande magistratuur, de officieren van justitie en rechters, de advocaten-generaal en raadsheren hebben reputatiewijs overduidelijk belang erbij dat journalist Micha Kat in een slecht daglicht komt te staan. Journalist Micha Kat is voorts omgeven van journalisten van de Mainstream media die Micha Kat wat graag laten struikelen. Journalist Micha Kat is een goed geinformeerde verslaggever die heeft gewerkt bij het NRC en de Telegraaf. En spraakmakend heeft gepubliceerd over corruptie in de rechtspraak en advocatuur.

Share |