U bent hier: Home / Complotdenkers psyop Cabal

Complotdenkers psyop Cabal

by J.L. de Kreek — last modified 02-01-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Complotdenkers zijn uitvoerders van de psychologische operatie van de Cabal die ze zeggen te ontmaskeren. Complotdenken is volgens complotdenkers een speeltje van de Amerikaanse CIA. Complotdenken is zo oud als de Duivel. Complotdenkers geloven dat de groep personen die achter de schermen eigenlijk de wereldbesturen Satanisten zijn die kinderen offeren bij en tijdens Satanistische rituelen. De elite zou bloeddrinken van kinderen die kort daarvoor de grootst mogelijke stress hebben ervaren. Complotdenkers zijn volgers van David Icke. Ze zijn het vaak eens met politicus Thierry Baudet en Gideon van Meijeren. Daar wringt de schoen.

Complotdenkers zijn net als meeste mensen inhoudelijk zacht gezegd halfbakken onderwezen in verband met de recente geschiedenis van de laatste 200 jaar. Vanaf de Franse Revolutie doet zich een fenomeen voor wat geen gelijken kent en nog altijd het wereldbeeld van grote groepen mensen bepaalt. De media deden hun intreden. Journalisten verschenen ten tonelen. En manifesteren zich sindsdien als spreekbuis van zij die de Franse Revolutie omwentelen. Net als journalisten bedienen complotdenkers zich als volleerde communicators van de media. Door internet kunnen zij beschikken over alle relevante informatie. Archieven die twintig jaar geleden moeilijk toegankelijk waren en daarom onbekend bij de meeste mensen, zijn inmiddels gedigitaliseerd en online geplaatst.

Daardoor kunnen complotdenkers concreet gedetailleerd en exact bepalen hoe en door wie en waarom de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bewerkstelligd. De feiten wijzen uit dat dit de kring van personen betreft waarover David Icke het heeft. Een syndicaat van industriëlen met een bepaalde familie als ongekroond Vorstenhuis. David Icke bewijst zijn theorie met documenten waarvan de authenticiteit niet vaststaat. En hij gaat niet in op de authentieke documenten die zijn theorie over het wereldhuis van de familie Rothschild  objectief bewijzen. Complotdenkers maken een karikatuur van het grote complot tegen de mensheid. Ze negeren de feiten die dit complot bewijzen. En zijn ziende blind voor het feit dat politicus Thierry Baudet de schrijver van dát complot als zijn grote held ziet.

Dan blijven er slechts een paar mogelijkheden over. Complotdenkers zijn onnozel.  Of zij zijn een onderdeel van het complot. Dat laatste is het geval. Meeste complotdenkers zijn intelligent, kunnen dingen, zijn niet onhandig, hebben een auto, ijskast, een hypotheek en duizenden volgers op Twitter. Personen met een platform en stem die ver reikt. Echte mediapersoonlijkheden. Net als de reguliere journalisten die het vak uitoefenen van de persoon die tussen 1894 en 1904 zijn dagboeken en talrijke andere publicaties heeft geschreven waarin hij gedetailleerd beschrijft hoe hij symbiotisch samenwerkend met het wereldhuis van de familie Rothschild actief de voorbereidingen treft op de Endlösung en de Holocaust als middel voor de familie om Palestina als koninkrijk te verkrijgen en daar officieel te worden gekroond tot Vorstenhuis der Joden.

Share |

Permalinks