U bent hier: Home / Mening Jan Dijkgraaf is antisemitisch

Mening Jan Dijkgraaf is antisemitisch

by J.L. de Kreek — last modified 13-01-2023 03:00
Opgeslagen onder:

De mening van opiniemaker Jan Dijkgraaf over Israël is zuiver antisemitisch. Louter deze naam voor de zogenaamd Joodse Staat is antisemitisch. Israël is de naam van het gehele Joodse volk. Door de Zionisten gestolen en tot onderscheidingsteken van het wereldgetto te Palestina gemaakt. Dat mensen überhaupt een Joodse Staat verdedigen is antisemitisch. Jan Dijkgraaf weet niet beter. Hij denkt dat de zogenaamd Joodse Staat erbij hoort. Jan Dijkgraaf leest tenslotte de Telegraaf en kijkt naar de NOS.

Israël is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl met het oogmerk de Endlösung en de Holocaust te bewerkstelligen als middel voor omwenteling van de Franse Revolutie en het plaatsen van de wereldmacht in handen van een syndicaat van industriëlen. Door Theodor Herzl het “Rotschildsches Syndikat” genoemd. Jan Dijkgraaf leest het goed. Het wereldhuis van de familie Rothschild zit nauw samenwerkend met Zionisten en antisemieten anderszins achter de Holocaust om nog rijker en nog machtiger te worden. En om het gehele Joodse volk te onderwerpen aan het Koninkrijk wat de familie Rothschild voor zichzelf wil vestigen in Palestina.

Het gehele Joodse volk ondervindt zeer veel hinder van de mening van Jan Dijkgraaf over Israël. Zijn mening is doordesemd met desinformatie en voedt het antisemitisme overal ter wereld. Jan Dijkgraaf heeft zijn antisemitische mening te danken aan bewuste leugens in de journalistiek en media. En aan zuiver Holocaustbedrog in het onderwijs. De Holocaust is bewust, dat wil zeggen willens en wetens, bewerkstelligd door de Zionisten. Jan Dijkgraaf kan dit weten door zich de inhoud van duizenden pagina's authentieke documenten uit de Zionistische archieven eigen te maken. Ze staan voor hem uitgestald en doorzoekbaar gemaakt op de website www.holocaustles.nl.

De Nederlandse journalistiek voert in de kielzog van de Zionisten een jarenlange antisemitische hetze tegen de maker van die website. De informatie op die website is aan de orde geweest in een aantal rechtszaken die de nodige aandacht hebben gekregen van de antisemitische journalistiek en media. Zoals de rechtszaken rond de website hetzuur.nl en de strafzaak tegen Geert Wilders in de minder Marokkanen kwestie. De Nederlandse journalistiek met Telegraafjournalist Saskia Belleman voorop weet niet hoe hard het de informatie moest negeren, de boodschapper demoniserend en het publiek misleidend.

Het is natuurlijk niet de schuld van Jan Dijkgraaf dat hij antisemitische meningen verkondigt en verdedigt. Hij is ook een product van het bedrog in het onderwijs en de journalistiek en media over de Joden, het Zionisme en de Holocaust. Bovendien worden onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de rechtspraak valt terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door de Zionisten om de inhoud van de website www.holocaustles.nl niet te bevestigen. Dat maakt het moeilijk voor de Joden de waarheid aan het licht te brengen en geeft ruimte aan de antisemitische mening van Jan Dijkgraaf over Israël.

Share |

Permalinks