U bent hier: Home / Internationale Holocaust Herdenkingsdag

Internationale Holocaust Herdenkingsdag

by J.L. de Kreek — last modified 27-01-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Vrijdag 27 januari is het Internationale Holocaust Herdenkingsdag. Volgens Wikipedia is dit de dag waarop wordt herdacht dat door genocide zes miljoen Joden zijn omgekomen. Volgens een onderzoek zou bijna een kwart van de Nederlandse jongeren vinden dat de Holocaust een ‘mythe’ is of dat er veel minder Joden zijn vermoord dan in de geschiedenisboeken staat. En de Complotdenker des Vaderlands twittert dat het logistiek niet mogelijk is geweest in Auschwitz in 1800 dagen ca. 1.1 miljoen mensen te vergassen en cremeren omdat het verbranden van een lichaam destijds drie uur duurde. Iedereen over de rooie. Journalist Chris Klomp begint over ‘burn-pits’ en roept er schande van in vereniging met zijn collega-journalisten. Hoe het echt zit met de Holocaust mag niet worden verteld van de Zionisten.

Vooral journalisten en Zionisten verzetten zich met man en macht tegen het openbaar maken van de waarheid over de Holocaust.  Hoe alles in werkelijkheid is gebeurd zoals de geschreven geschiedschrijving dat zou moeten vastleggen is radicaal anders dan journalisten en Zionisten willen dat iedereen gelooft. Hoe het mogelijk is geweest blijkt een andere geschiedenis te zijn dan onderwezen in de jaren na het Europees drama wat miljoenen mensen het leven heeft gekost. Om met de cijfers te beginnen. Het was de bedoeling zes miljoen Joden ritueel te verbranden gespiegeld aan de religieuze Holocaust uit de Bijbel. Liefst precies zes miljoen want dat is het perfecte getal. Het is niet gelukt. Schattingen zijn tussen de 1,7 en 3,3 miljoen. Bronnen die minder beweren zijn niet geloofwaardig omdat in Nederland alleen al 110.000 Joden zijn verdwenen. Joden plegen elk jaar een Holocaust. Ter afsluiting van Jom Kipoer. De Holocaust elk jaar is een brandoffer of zoenoffer. Dan offeren de Joden buiten de bebouwde kom een stuk vee om bij Onze-Lieve-Heer hun zonden spreekwoordelijk wit te wassen. Offeren van dieren voor Gd is  normaal. Mensen doen dat al tienduizenden jaren. De Joden doen dit al meer dan 5.550 jaar. Jaar in jaar uit. Geen hond die daarnaar kraait. 

Joden in de kampen zijn in Auschwitz eerst gedood en vervolgens gecremeerd in vijf crematoria met drie ovens en vijf moffels. Het doden was zo gebeurd. Het verbranden was een andere kwestie. Elk crematorium moest meerdere mensen tegelijk kunnen cremeren. Oogmerk was een installatie te bouwen wat makkelijk bijna vijf duizend mensen per dag kon vermoorden en verbranden. Industrieel. Georganiseerd door particulieren. Auschwitz was een particulier project van ondernemingen. Deze ondernemingen zijn direct of indirect verbonden met het wereldhuis van de familie Rothschild. Deze familie heeft in nauwe samenwerking met andere families en met journalisten, zionisten en hun media actief de Holocaust voorbereid sinds 1895. De crematoria in Auschwitz konden in theorie per dag duizenden mensen volledig in rook op laten gaan. Dat waren de specs van de leverancier AEG. Het euvel was echter dat de installaties niet volgens de specificaties van AEG zijn gebouwd. De elektrische installatie werkte niet goed waardoor niet tegelijk het vuur van de ovens kon worden aangejaagd en Zyclon-B uit de gaskamers kon worden gezogen. Zyclon-B is blauwzuur gas. Er is per kilogram mens een paar milligram nodig om een volwassen persoon te doden. Het gas was vloeibaar gemaakt en vermengd met zaagsel of zo in blikken met tonnen tegelijk verkocht aan de kampen. De SS was erbij ter handhaving van de openbare orde. De uitvoerders van de Holocaust waren leden van Betar die zich in de getto's in Oost-Europa vrijwillig hebben gemeld voor de rol van Sonderkommando met kampfunctie.

In de gaskamers zaten gaten in het dak met roosters en deksels. Daarin werd het Zyclon-B gegooid. Met het deksel van het blik verdampt Zyclon B snel. Dan wordt het een potentieel dodelijk gas. In de kampen werd Zyclon B gebruikt in verband met tyfus. Deze ziekte heerste in de kampen. Veel mensen gingen daaraan dood. Joden werden geselecteerd voor de gaskamers wanneer ze waren besmet met Tyfus. Het duurde een halfuur om mensen te vergassen in de gaskamers. Kleding ontsmetten met Zyclon B duurt een paar dagen. Gezien de hoeveelheid aan de kampen verkochte Zyclon-B was er voldoende van dit potentieel giftige gas met een houdbaarheidsdatum van drie maanden om zes miljoen Joden te vergassen en ritueel te verbranden uit naam van het wereldhuis van de familie Rothschild en ter meerdere eer en gloria van journalist Theodor Herzl en de zogenaamd Joodse Staat Israel. De crematoria werden pas operationeel toen de Holocaust over het hoogtepunt heen was. Dat een paar honderdduizend mensen op die manier zijn geofferd valt niet te ontkennen. Het waren er geen zes miljoen en 1,1 miljoen ook niet. Meeste gedode Joden zijn niet verbrand in de crematoria. Journalist Theodor Herzl beloofde de Joden te verlossen van de gettomuren en vergastte hen op Holocaust en nieuwe gettomuren in Palestina en de media opgetrokken rond het gehele Joodse volk om alle naoorlogse Joden als roependen in de woestijn het vet te laten krijgen.

De Joden zijn door de Zionisten vergast. Het hele plan komt uit de koker van journalist Theodor Herzl en iedereen wist ervan. De hele journalistiek en media neemt vanaf 1896 actief deel aan de voorbereidingen op de Holocaust. Na de oorlog veinzend dat ze nergens iets van wisten. Dat dit de waarheid is en niks anders dan de waarheid kan iedereen zelf zien in de publicaties van Theodor Herzl en zijn opvolger Ze’v Jabotinsky. Ook een journalist. Uit Oekraïne. En de initiator van de Bruinhemden. De Zionistische milities kampeerde al in 1933 op de locatie waar later Auschwitz en de subkampen verrees. Theodor Herzl persoonlijk schrijft duidelijk in zijn dagboeken dat hij de Endlösung heeft bedacht. Hij is er trots op. En hij voorspelt zelfs de periode van de climax zo’n jaar of veertig na zijn vondst.. Theodor Herzl schrijft er uitgebreid over in zijn dagboeken die al sinds 1922 in bezit zijn van de Telegraaf. De hele journalistiek sinds eind 18e eeuw staat in het teken van de voorbereidingen op de Holocaust en in alle talen online. Alle kranten en tijdschriften van over de hele wereld zijn terug te vinden tegenwoordig dankzij internet. Net als de authentieke protocollen van de Zionistische congressen met een getrouwe weergave van hetgeen zich bij en tijdens die congressen heeft afgespeeld. Met wie wat precies heeft gesteld of beweerd.

Journalisten die na vandaag nog het standaard gezwam over de Holocaust vertellen wat door journalisten is bedacht en door journalisten in de geschiedschrijving is opgenomen zal de rest van het leven moeten doorgaan als een beroepshalve antisemiet. Als er een groep antisemitisch is dan zijn het de zionisten. Te laf en te vals en te gemeen om mee thuis te komen.  Bedenk zelf de zee aan scheldwoorden die moeten volgen op het voorgaande. Als sinds 2016 staat het verhaal van de Holocaust zeer nauwkeurig beschreven en uitgelegd op de website www.holocaustles.nl. De Zionisten dreigen zo hard met geweld dat autoriteiten niet durven op te treden of de inhoud van de stukken op die site te onderzoeken. Personen met Joodse achtergrond vervolgend die luidkeels de feiten van de daken schreeuwen. Jodenvervolging is nog altijd aan de orde elke dag in Nederland. Nog altijd worden personen in Nederland de mond gesnoerd die het Jodendom prediken. Door de Zionisten en and friends van de journalistiek en media. De zionisten ambiëren vergaande beperking op vrije meningsuiting en aristocratisch wereldbestuur in handen van het wereldhuis van de familie Rothschild. De feiten accepteren zoals ze zijn is voor Joden echt gewoon de preferente voorkeurshouding. Het liegen en bedriegen van de Zionisten en het dreigen met bruut geweld al meer dan 125 jaar keihard tegen iedereen die niet meewerkt moet ophouden. De oorlog van de Oekraïense Voldemort Zelensky tegen Rusland is de voortgezette strijd der Zionisten voor uitroeiing van het gehele Joodse volk en onderwerping van de mensheid aan de wil van de familie van de patroon van de held van Geert Wilders en Thierry Baudet.

Share |

Permalinks