U bent hier: Home / Hup Mark Rutte hup

Hup Mark Rutte hup

by J.L. de Kreek — last modified 16-03-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Jammer dat gisteren niet gestemd kon worden op Mark Rutte. Mark Rutte 'for ever'. Zo slecht doet Mark Rutte het niet. Het kan vooral slechter met al die wappies waarop kon worden gestemd. Het was kiezen tussen domlinks of domrechts. Daartegen afgezet is de keuze voor Mark Rutte lang zo gek nog niet. Mark Rutte stond niet op de lijst van de VVD tijdens de Provinciale Staten verkiezingen. Dat is ook de verkiezingen voor de Eerste Kamer. Thierry Baudet stond onderaan opgesteld de langste lijst aanduwend en vissend naar voorkeursstemmen. Thierry Baudet is laf. Thierry Baudet is een huichelaar. Boven alles. Zijn held is de grote initiator van de Holocaust.

Mark Rutte weet dat niet. Althans niet officieel. Zeggen dat de held van Thierry Baudet de grote kwartiermaker is van de Holocaust is net zoiets als stellen en beweren dat de familie Rothschild verantwoordelijk moet worden gehouden voor de Jodenvervolging. En dat het samenspant met journalistiek en media voor ieders ogen gewoon de volgende Holocaust voorbereidend. 

Mensen houden van patronen en herhaling. Zij die hardop niks zeggen over de heldenverering van journalist Theodor Herzl door Thierry Baudet, en overigens Geert Wilders en Adolf Eichmann, graaft het graf voor de Joden. En is antisemiet. De Joden zijn bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog vermoord in de kampen van de onderneming van de familie van de patroon van de held van Thierry Baudet. Thierry Baudet is stamhouder van Adolf Eichmann.

Mark Rutte had het kunnen weten want Mark Rutte is historicus. De authentieke documenten die bovenstaande objectief bewijzen staan in de bibliotheken van de faculteit geschiedkunde van de universiteiten in Nederland, de wereld en Europa. Naar het schijnt zijn die documenten niet te vinden bij het NIOD. Het grote complot bestaat eruit dat de beweging van de held van Thierry Baudet oppermacht bewerkstelligt voor het wereldhuis van de familie Rothschild. 

Het draaiboek van de machinaties staat al jaren op www.holocaust.nl. De site waar gans het Zionistische volk het schuim van op de kaken krijgt. Zo graag willen ze van die site af dat de beweging van de held van Thierry Baudet al meer dan tien jaar onderdelen van de staat der Nederlanden bedreigt en bedriegt met terroristische oogmerk om niet te erkennen dat het inderdaad zo is dat de familie Rothschild verantwoordelijk gehouden moet worden voor de Holocaust.

Precies wat al die complotmalloten geloven. De objectieve bewijzen staan op de website www.holocaustles.nl. En worden niet geleverd door David Icke, Viruswaarheid, Thierry Baudet, de schoolmeester of de mainstream en alternatieve media. De media in het algemeen staan ten diensten van de complete realisatie van de terroristische doelstellingen van de beweging van de Held van Thierry Baudet die al in Parijs 1895 de familie Rothschild de idee van de Holocaust aan de hand deed. 

Thierry Baudet en de kliek rond hem, zijn kiezers en vooral de proleten in het alternatieve circuit waarmee hij zich omgeeft, zijn hardcore antisemieten die grote moeite hebben hun antisemitische denkbeelden voor zich te houden. Het laffe aan deze bruine bende natte tosti's is dat zij willens en wetens niet ingaan op de spijkerharde historische feiten die bewijzen dat historicus Thierry Baudet ter bevordering van de completre realisatie van de ideeën van zijn held, waaronder een volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël, willens en wetens wegkijkt van de schuld van zijn held aan de Holocaust, de Tweede Wereldoorlog en het bombardement op Rotterdam.

Share |

Permalinks